به گزارش عصرپرس، سعید بیگی روز سهشنبه در حاشیه دویست و شصت و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حسابرسی این شرکت برای سال ۱۴۰۲ با بیان اینکه با احترام به تمام ادوار شهرداری، در سد معبر و دستفروشی با رها شدگی مواجه بودیم، اظهار کرد: دستفروشان واقعی، مافیای دستفروشی و اتباع همگی رها شده بودند که با پیگیری اعضای شورا و شهردار، ساماندهی در دستور کار ویژه قرار گرفت و در ابتدا ۲۰ نقطه به عنوان نقاط بحرانی شناسایی شد.
وی افزود: ما جلسات متعددی را در داخل و خارج از شهرداری برگزار کردیم و حداقل ۱۵ نقطه از وضعیت بحرانی خارج شد؛ در شوش، تجریش، خیابان ولیعصر(عج)، تهرانسر و دیگر نقاط این ساماندهی صورت گرفت.
بیگی با بیان اینکه رایزنی با اتحادیه ها برای خروج از شهر برعهده ماست، یادآور شد: در بخش مالی هم ۳۵ میلیارد تومان بودجه سال قبل ما به ۳۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده و پنج میلیارد تومان کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل شهر تهران با اعلام اینکه سه نوبت ساماندهی برای تشکیل یک بازارچه متمرکز صورت گرفته است، عنوان کرد: در سال قبل ۱۰ هزار رأی ماده ۲۰ بازبینی شده است و گزارشی نیز آماده شده که برای اعضا ارسال خواهد شد.
وی با بیان اینکه در راه اندازی پمپ بنزین ما کارگر مناطق بودیم و هر زمینی به ما دادند ما ساخت و ساز انجام دادیم، گفت: هفت جایگاه زیر نظر شهرداری تهران در حال سرویس دهی به مردم هستند و در سال جاری اجازه ساخت و ساز به ما نمی دادند اما ما پیگیر زمین از مناطق هستیم.
بیگی با بیان اینکه قرار بود سال ۱۴۰۱ افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها را محقق کنیم، گفت: در سال قبل توانستیم سود خالص را نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت برابر افزایش دهیم تا از ماده ۱۴۱ خارج شویم. امسال با کمک رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و خزانه دار شورا افزایش سرمایه انجام شده و در دفاتر ثبت و مشکل ماده ۱۴۱ رفع خواهد شد.
کیوسک جدیدی در شهر ایجاد نشود
مهدی چمران نیز با بیان اینکه باید در تکالیف تأیید کنیم که هیچ گونه کیوسک جدیدی در سطح شهر ایجاد نشود، اظهار کرد: کاهش سالیانه ۲ درصد از تعداد کیوسک ها نیز باید در تکالیف لحاظ و گزارش آن ارائه شود؛ وقتی کیوسکی حذف می شود باید گزارش مالی داشته باشد و در غیر این صورت نمی توانند کیوسکی را حذف کنند.
رییس شورای شهر تهران با اعلام اینکه مترو غرفه دارد و اجاره می دهد، یادآور شد: شهر هم به اندازه کافی رستوران و لقمه فروش دارد و شهرستان ها هم منتظر هستند که ما بابی را آغاز کنیم و بیایند و جمعیت شهر افزوده شود تا به حجمی از فشردگی جمعیت برسیم که جایی برای تردد در پیاده رو هم نباشد.
همچنین حبیب کاشانی بیان کرد: اموال و املاک این شرکت قدیمی است و اگر به روز شود، شرکت از ماده ۱۴۱ و ورشکستگی خارج می شود.
خزانه دار شورا با بیان اینکه در معابر رفتار سلیقه ای را شاهد هستیم، یادآور شد: زمانی می گویند در آستانه عید روزبازارهایی راه اندازی می شود اما در دیگر مواقع این رفتارهای سلیقه ای باعث تبعیض بین مردم می شود؛ باید نظم و ساماندهی صورت بگیرد تا شاهد این باشیم که افراد سفارش آن شهردار و آن معاون را بگیرند.
دستفروشی در چهارراه ولیعصر به یک بحران تبدیل شده است
مهدی اقراریان هم با بیان اینکه دستفروشی در چهارراه ولیعصر به یک بحران تبدیل شده بود، تاکید کرد: جمع آوری دستفروشان کاملا محسوس است و این نشان می دهد که اگر شهرداری قرار است کاری انجام دهد، توان آن را دارد.
رئیس کمیته حقوقی شورا اضافه کرد: دیروز مسیر یک دقیقه ای حدفاصل میدان امام خمینی به سمت بالا و خیابان اکباتان به ۲۰ دقیقه رسیده بود و فروشگاه های خیابان اکباتان در این خیابان مستقر شده اند و قیمت های گزافی هم دارند و وانت هایی مقابل این فروشگاه ها و زیر تابلوهای توقف ممنوع به صورت مستمر پارک می کنند و به عنوان انبار از آن استفاده می شود.
وی با بیان اینکه یک لاین گاری و یک لاین هم موتور و خودرو توقف دارند، یادآور شد: این هیچ ارتباطی به اول مهر ندارد و از شهرداری منطقه و شرکت ساماندهی و نیروی انتظامی تقاضا می شود در این موضوع ورود کنند. امیدواریم این مسئله به تذکر کتبی نیاز نداشته باشد.
اقراریان با تأکید بر اینکه شهروندان نسبت به استقرار دستفروشان در چهارراه ولیعصر گلایه داشتند، عنوان کرد: اینکه هر فردی در هر جایی بساط گستری کند، چالش زاست و اجازه نمی دهد شهروندان به راحتی در پیاده رو تردد کنند.
گفتنی است گزارش حسابرسی این شرکت برای سال ۱۴۰۲ با حداکثر آراء موافق به تصویب رسید.