اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۹۷۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - 01 August 2018
با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت صورت می گیرد:

افتتاح نخستین کارخانه فرآوری سنگ آهن هماتیت کم عیار در کرمان

رییس هیات عامل ایمیدرو از افتتاح نخستین کارخانه فرآوری سنگ آهن هماتیتی کم عیار در کشوردر روز شنبه با حضور وزیر صنعت معدن و تجارت در جلال آباد زرند استان کرمان خبر داد .

افتتاح نخستین کارخانه فرآوری سنگ آهن هماتیت کم عیار در کرمانبه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از شاتا، مهدی کرباسیان رییس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به ویژگی های شاخص این پروژه اظهار داشت: تکنولوژی جدید فرآوری سنگ آهن هماتیت کم عیار (که تاکنون در ایران وجود نداشت) و همچنین سرمایه گذاری بخش خصوصی در ساخت این طرح، به عنوان دو مشخصه قابل توجه کارخانه فرآوری سنگ آهن جلال آباد زرند به شمار می آید.

کرباسیان با یادآوری وظایف توسعه ای ایمیدرو، گفت: این سازمان اقدام به فراخوان سرمایه گذاری در تولید کنسانتره از سنگ هماتیتی کم عیار کرد که در سال 93 برنده آن مشخص شد. اکنون با افتتاح این کارخانه شاهد به ثمر نشستن ‌نخستین طرح جذب سرمایه بخش خصوصی توسط ایمیدرو هستیم.

وی گفت: کارخانه پرعیارسازی از سنگ معدن هماتیتی با استفاده از دپوهای کم عیار، در مجاورت معدن جلال آباد ساخته شده که با سرمایه گذاری ( شرکت فکور صنعت) به میزان 157 میلیارد تومان تحقق یافته است. کرباسیان یادآور شد: طی سال های گذشته 10 میلیون تن سنگ آهن کم عیار (34درصد) در مجاورت این معدن دپو شده بود.

رییس هیات عامل ایمیدرو درباره اشتغال این طرح اظهار داشت: در این کارخانه 160 نفر به صورت مستقیم و بالغ بر 500 نفر به طور غیر مستقیم مشغول به کار شده اند.

وی با یادآوری اینکه احداث کارخانه 18 ماه از زمان موثر شدن قرارداد و مطابق برنامه زمانبندی راه اندازی انجام شده است،‌ گفت: این کارخانه با خوراک ورودی 2.2 میلیون تن در سال،‌ از توان تولید سالانه 600 هزار تن کنسانتره سنگ آهن با عیار آهن بالاتر از 66 درصد برخوردار است.

کرباسیان تاکید کرد: این طرح با هدف ارتقای بهره وری معادن و معدنکاری به شمار می آید که اکنون بستر استقبال سایر شرکت ها در خصوص بازفرآوری و افزایش بهره وری سایر معادن را به دنبال داشته است.

به گفته کرباسیان، با استفاده از تکنولوژی جدید در فرآوری مواد معدنی کم عیار که غیر قابل استفاده بوده است می توان ضمن تأمین مواد اولیه واحد های صنعتی، به ایجاد اشتغال و افزایش بهره وری معادن نیز کمک کرد.