اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۵۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۶ - 20 September 2017
سرپرست وزارت نیرو

با همکاری مردم از پیک مصرف آب و برق عبور کردیم

سرپرست وزارت نیرو گفت: امسال با همکاری مردم با دولت و وزارت نیرو از پیک مصرف آب و برق بدون هیچ مشکلی عبور کردیم.
با همکاری مردم از پیک مصرف آب و برق عبور کردیمبه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از پایگاه اطلاع رسانی دولت، ستار محمودی سرپرست وزارت نیرو در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: وجود خنک کننده های جدید در بازار می توانست صنعت برق را به شدت تحت فشار قرار دهد.

وی با تاکید بر اینکه ما در مصرف آب و برق نیازمند اعتدال هستیم، ابراز امیدواری کرد با مجموعه اقدام هایی که وزارت نیرو پیش رو دارد بتوانیم از تنگناها و گلوگاه های پیش رو در مسیر عبور کنیم.

 پیش بینی کاهش ۲۰ درصدی بارندگی ها در پاییز امسال 
وی درباره وضعیت آبی سال آینده گفت: وزارت نیرو به دلیل نداشتن مرکز پایش بارندگی ها از اطلاعات سازمان هواشناسی استفاده می کند و براساس اطلاعات اولیه این سازمان ما امسال پاییز پربارانی نخواهیم داشت که البه این اطلاعات برای یک ماه قابل اعتبار است.

محمودی پیش بینی کرد براساس اطلاعات موجود در پاییز امسال ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش بارندگی داشته باشیم.

سرپرست وزارت نیرو گفت: امسال میزان بارندگی ها ۲۳۰ میلمیتر بود که نسبت به سال گذشته به طور میانگین پنج درصد کاهش نشان می دهد که طبیعی نیست.

 کاهش دو میلیارد مترمکعبی ذخیره سدها در سالجاری 
این مقام مسئول در وزارت نیرو از کاهش دو میلیارد مترمکعبی ذخیره سدها در سال جاری خبردادو گفت: در حال حاضر ۲۶ میلیارد مترمکعب حجم ذخیره آب پشت سدها است که نسبت به سال گذشته کاهش دارد.

بیش از ۵۵ هزار مگاوات پیک مصرف برق در تابستان امسال 
محمودی تصریح کرد: تابستان امسال از لحاظ فشار شبکه های آب و برق پربار بود، اما خوشبختانه ما همزمان با پیک برق پیک آب را پشت سرگذاشتیم و اکنون به سمت کاهش ظرفیت برای تعمیرات نیروگاه ها اقدام کرده ایم تا نیروگاه ها برای فصل پربار آینده آمادگی لازم را داشته باشند. 
به گفته وی؛ پیک مصرف برق در تابستان امسال به ۵۵ هزارو ۴۰۰ مگاوات رسید.

وی اظهارداشت: امسال دو رکورد آمادگی ۹۸ درصدی نیروگاه ها و ۹۸.۵ درصدی شبکه های انتقال برق در این صنعت به ثبت رسید زیرا به طور معمول در این صنعت دستیابی به ظرفیت بالای ۹۵ درصد سخت و سنگین است.