به گزارش عصرپرس به نقل از ایرنا، مهرزاد حمیدی روز سهشنبه در نشست ستاد عالی فعالیتهای ورزش دانش آموزی اظهار داشت: امروز سه هزار فضای ورزشی برون مدرسه ای در اختیار داریم که از طریق این فضاها دانش آموزان غربال گری شده و وارد کانون های درون مدرسه ای خواهند شد.
وی با بیان اینکه اکنون هشت هزار کانون مدرسه، دانش آموزان را تحت پوشش فعالیت های ورزشی قرار می دهند، ادامه داد: در گذشته با وجود 19 میلیون دانش آموز، فقط 20 هزار معلم ورزش داشتیم و اکنون با 13 میلیون دانش آموز، 33 هزار دبیر تربیت بدنی در مدارس فعالیت دارند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: 800 طرح عمرانی فضای ورزشی دانش آموزی در دست احداث است که در سال جاری 150 طرح آن به بهره برداری می رسد و در برنامه ششم توسعه نیز سایر طرح ها با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی به نتیجه خواهد رسید.
حمیدی گفت: در حوزه فعالیت های ورزش دانش آموزی ملاک ما سیاست های مقام معظم رهبری، اسناد بالادستی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
وی افزود: معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش یکی از معاونت های پیشرو در عملیاتی کردن سند تحول است زیرا این سند شایستگی های تمامی دانش آموزان را مد نظر قرار داده و مدرسه را کانون تحول می داند.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مدرسه محوری، مشارکت محوری، برنامه محوری، طراحی و استقرار نظام استعدادیابی و شناسایی دانش آموزان مستعد از سیاست های این معاونت است.
حمیدی افزود: بر اساس آمار، 21.1 دهم درصد دانش آموزان در سال 90 - 91 چاق بوده و یا اضافه وزن داشته اند که با تقویت فعالیت های ورزشی در مدارس این آمار در سال 94 در بین پسران به سه دهم درصد رسیده و در میان دانش آموزان دختر نیز کنترل شده است.
وی ادامه داد: در دو سال گذشته نرخ نشاط در میان دانش آموزان افزایش یافته و اگر ورزش دانش آموزی متوقف شود و داور معلم و داور مربی از مدارس رخت بر بندد، موتور ورزش های قهرمانی در رشته های مختلف ضعیف می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: به کمک وزارت ورزش و جوانان اکنون از نظام یکپارچه غربال گری استعدادیابی ورزشی که ریشه آن در مدارس است، برخوردار هستیم و این درد مزمن دائمی ورزش کشور با این اقدام مرتفع شده است.