به گزارش عصرپرس به نقل از صداوسیما، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: در این نمایشگاه تولیدات و صنایع دستی نقاط مختلف کشور در بیش از ۴۰۰ غرفه به نمایش و فروش گذاشته میشود.
بهمن نامور مطلق افزود: این نمایشگاه ویترین صنایع دستی و نشان دهنده وضع صنایع دستی در کشور است.
وی با بیان اینکه فروش تولیدات صنایع دستی موضوع مهمی برای تجاری سازی این صنایع است گفت: در حاشیه این نمایشگاه بخشهای جنبی شامل آشناسازی کودکان با صنایع دستی، ارائه الگوی خانه ایرانی، تازههای کتاب با موضوع صنایع دستی و کلینیک طراحی برگزار میشود.
نامور مطلق افزود: یکی از مشکلات جدی صنایع دستی نا آشنا بودن نسل جدید با این صنایع است به نوعی که توان تشخیص تولید داخلی از وارداتی را ندارد.
وی گفت: در بخش الگوی خانه ایرانی نیز چیدمان صنایع دستی در منازل ارائه خواهد شد تا بازدیدکنندگان به شکل مطلوبی بتوانند از این صنایع در منازل خود استفاده کنند.
نامور مطلق افزود: در بخش کلینیک طراحی نیز تعدادی از استادان طراحی حضور دارند که به ارائه مشاوره و پاسخگویی به سوالات برای طراحی و فروش بهتر صنایع دستی کمک میکنند.
اجرای طرح پیوند برای حمایت از صنایع دستی
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: یکی از مشکلات صنایع دستی در کشور نبود شرکتهای واسطهای برای پیوند میان مراکز تولید و فروش این صنایع است.
نامور مطلق افزود: با توجه به این مشکل طرح پیوند را با هدف حمایت و فروش صنایع دستی اجرا کرده ایم.
وی با بیان اینکه در مرحله نخست این طرح، حصیر مورد توجه قرار گرفت گفت: در این طرح شرکتهای خصوصی مراکز تولید حصیر را به مراکز فروش پیوند داده اند.
نامور مطلق افزود: این شرکتها با حضور در روستاها و مراکز تولید صنایع دستی و همچنین خرید تضمینی، محصولات را در فروشگاهها و جشنوارهها به فروش میرسانند.
وی گفت: در مرحله بعدی این طرح علاوه بر حصیر، حوله تولیدی در استانهای خراسانهای رضوی، جنوبی، شمالی و سمنان مورد توجه قرار خواهد گرفت.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی افزود: در مراحل بعدی اجرای این طرح، رشتههای دیگری به این طرح اضافه خواهد شد.