به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی عصرپرس، علی نشاسته ريز مسئول پدافند هسته اى دانشگاه علوم پزشكى ايران در حاشیه بازدید از دومين اورژانس هسته اى كشور که در بيمارستان شهداى هفتم تير شهر رى در حال اجراست، گفت: اورژانس هسته ای در تمام كشورهاى پيشرفته وجود دارد و ما از ۴ سال قبل ايده، طراحى اوليه و جانمايى این بیمارستان را استارت زده ایم چرا که مورد نیاز کشور است.
وی بابیان اینکه این بیمارستان در منطقه ى غرب تهران جمعيتی بالغ بر ٦ ميليون نفر را تحت پوشش قرار می دهد،اظهار داشت: اولین بيمارستان هسته ای در کشور، بیمارستان شهداى خليج فارس است که در بوشهر قرار دارد، تفاوت اين مركز در آن است که در مواقع نبود مصدوم هسته اى در اورژانس، درمان عادى نیز انجام مى شود در حالی که اورژانس هسته اى بوشهر، بدليل مجاورت نيروگاه بوشهر، فقط به مصدومان هسته اى رسيدگى مى كند.
نشاسته ریز با تاکید براینکه مأموريت این مرکز در اورژانس هاى هسته اى درمان مصدومين حوادث پرتوى است، گفت: با توجه به پیشرفت هسته ای کشور نیاز به ايجاد اين نوع اورژانس ها در كشور ضروری است.
مهدى بهادرى، مدير پروژه ى ساخت بيمارستان جديدالتأسيس ٣٢٠ تخت خوابى بيمارستان شهداى هفتم تير در ادامه، با اشاره به اینکه اعتبار اين اورژانس در سال ١٤٠٢ صد ميليارد تومان از محل اعتبارات دولتى تعيين شده، گفت: با وجود افزایش تورم در کشور خوشبختانه ما توانسته ایم این پروژه را با سيصد ميليارد تكميل و بهره بردارى برسانیم.
مدیر پروژه ى ساخت دومین اورژانس هسته اى به کارفرمایی دانشگاه علوم پزشكى ايران، ادامه داد: بیمارستان شهدای هفتم تیر شهر ری در مساحتى بالغ بر ٤٥٠٠ متر در حال ساخت و آماده ى بهره بردارى است.
خبرنگار: محسن ولی زاده