به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از شانا، محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت، در نشست خبری خود با خبرنگاران به موضوع امضای قرارداد نفتی میان ایران و توتال اشاره کرد و گفت: این نخستین قرارداد بالادستی صنعت نفت پس از لغو تحریمهای اقتصادی و اجرایی شدن برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.
وی افزود: امضای چنین قرارداد مهمی نشان داد که ارادههای شکل گرفته بر اساس تزریق نااطمینانی در فضای اقتصادی ایران بی اثر بوده و این قرارداد پس از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) نشان داد که دیوار تحریم کاملا فرو ریخته است.
سخنگوی دولت تصریح کرد: امضای این قرارداد نفتی نخستین رخداد سیاسی پس از انتخابات 29 اردیبهشت ماه بود، امضای موفقیت آمیز این قرارداد مهم نفتی را به ملت ایران تبریک می گوییم و امیدواریم چنین سرمایه گذاریهایی در کشور تداوم یابد.
نوبخت اعلام کرد: براساس آمار عملکرد خرداد ماه 96، تولید نفت ایران برای نخستین بار پس از لغو تحریمها از سه میلیون و ٩٠١ هزار بشکه فراتر رفت.
وی رقم تولید میعانات گازی را روزانه ٦٩٢هزار بشکه و تولید گاز طبیعی هم روزانه ٨٥٢ میلیون متر مکعب تولید اعلام کرد.
سخنگوی دولت تاکید کرد: ایران باوجود اعمال تحریمها، پس از برجام موفق شد باردیگر تولید خود را به سرعت به مقطع پیش از تحریمها بازگرداند.
وی درادامه گفت:مسئله اعزام زائران به حج در شورای عالی امنیت ملی مطرح است، اگر نظام به جمعبندی برسد که این اتفاق بیفتد دیگر از برخی تریبونها ازجمله نماز جمعه نباید سخنانی گفته شود که موجب استرس مردم شود.
سخنگوی دولت گفت: ما سال گذشته هم آمادگى اعزام حجاج را داشتيم اما شروط ما موردپذیرش طرف مقابل قرار نگرفت. خوشبختانه امسال شروط ما پذيرفته شد و بايد دقت بيشترى درباره تأمین امنيت زائران اعمال كنيم.
در واكنش بهاشتباه صداوسیما در نقل سخنان رئیسجمهور در همايش سرتاسری قوه قضاييه) همه دستگاهها موظف به اطلاعرسانی درست هستند.
وی گفت: وظيفه ما اين است هم ابزار اطلاعرسانی داشته باشيم و هم بهوقت اقدام كنيم. انتقادات ما از تيم سياسي صداوسیما باقي است و انتظار داريم رسانه ملي كار ملي انجام دهد.
نوبخت افزود: نیازمند ابزار رسانهای مؤثری برای اعلام اقدامات دولت هستیم، در دولت دوازدهم این نقیصه را برطرف میکنیم.
منافقين بدتر از داعش هستند، آيا فرانسه اجازه خواهد داد كه داعش در اين كشور نشست برگزار كند.
سخنگوی دولت گفت: به اين اقدام فرانسه معترض هستيم و با آزادیهای دموكراسي هم هيچ مغايرتي ندارد چراکه هيچ دموكراسي اين موضوع را نميپذيرد.