به گزارش عصرپرس، ناصر اسکندری با اعلام این خبر، افزود: نیروگاههای حرارتی کشور در مدت زمان فعالیت دولت سیزدهم با تولید ۸۳۰ میلیون مگاوات ساعت انرژی نقش مهمی در تامین برق پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور بر عهده داشتهاند.
وی ادامه داد: طی این مدت در کنار ساخت واحدهای جدید نیروگاهی، با کمک شرکتهای دانشبنیان توان تولید برق نیروگاههای حرارتی موجود از طریق افزایش توان عملی و نامی نیروگاههای گازی و رفع محدودیت نیروگاههای بخاری بالغ بر دو هزار مگاوات افزایش یافته است.
اسکندری اضافه کرد: در کنار بهرهبرداری از واحدهای جدید نیروگاهی، تعمیرات به موقع و با کیفیت واحدهای موجود نیز برای تولید برق پایدار و مطمئن در پیک تابستان نیز از اهمیت بسیار ویژهای برخوردار است. در همین راستا در طی دولت سیزدهم به منظور افزایش آمادگی واحدهای تولید برق حرارتی در دوره اوج بار بیش از ۲۴۵ هزار مگاوات برنامه تعمیرات نیروگاهی انجام شده است. همین امر منجر شده است که در این بازه زمانی شاهد آمادگی حداکثری نیروگاههای حرارتی برای تامین برق مورد نیاز مشترکان باشیم.
معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی تاکید کرد: از سوی دیگر انجام مناسب این اقدامات موجب شده است تا ضریب آمادگی تولید نیروگاههای حرارتی کشورمان به ۹۹ درصد افزایش یاید. این رقم در حالی است که ضریب آمادگی نیروگاههای حرارتی در آمارهای جهانی حدود ۹۵ درصد است.
وی در پایان گفت: در حال حاضر ۶۲۳ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۱ نیروگاه وظیفه تولید ۹۴ درصد برق مورد نیاز کشور را بر عهده دارند و میزان تولید انرژی سالانه این واحدها نیز با رشد ۳۳ برابری نسبت به ابتدای انقلاب به ۳۳۸ میلیارد کیلووات ساعت رسیده است.