به گزارش عصرپرس به نقل از ادارهکل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفیگل با اشاره به اینکه فتنه ۸۸ در مسیر نادیده گرفتن رای و خواست اکثریت مردم و زیر سوال بردن دموکراسی در ایران پا گرفت، اظهار داشت: علاوه بر ضدیت این حرکت با معیارهای عقلانیت بشری و دموکراسی، بخشی از فتنهگران ۸۸ به مقدسات دینی مردم نیز اهانت کردند که در روز عاشورای سال ۸۸ شاهد این حرکت زشت و ناصواب بودیم.
وی با بیان اینکه فتنه ۸۸ علاوه بر به هم زدن نظم و آرامش عمومی در جامعه، آثار زیانبار دیگری نیز برای مردم داشت، گفت: در سایه فتنه ۸۸ برخی تحریمهای جدید علیه ملت ایران وضع و برخی تحریمهای دیگر نیز تمدید شد که این اقدام در بدتر شدن وضع اقتصادی مردم موثر بود.
وزیر علوم ادامه داد: فتنه ۸۸ در دشمنان این توهم کاذب را به وجود آورد که مردم از حاکمیت اسلامی فاصله گرفته اند؛ از این رو بر دشمنی با ملت ایران جری تر شدند.
زلفی گل آثار زیانبار فتنه ۸۸ را منحصر به خسارات اقتصادی ناشی از تحریمها و آشوب های خیابانی ندانست و گفت: هرج و مرج و بی نظمی در حال سرایت به بدنه مدیریتی کشور بود و فضای سیاسی کشور را از ثبات و آرامش به تلاطم و بی نظمی می برد که حضور مردم در حماسه ۹ دی، همانند آبی بر آتش بود و آرامش را به کشور برگرداند.
وی با اشاره به اینکه ۱۲ سال از فتنه شوم ۱۳۸۸ می گذرد، افزود: نخبگان دانشگاهی و دانشجویان فعال در تشکلهای دانشجویی در سالگرد حماسه ۹ دی می توانند با تبیینهای تاریخی علمی، ریشههای فتنه ۸۸ را روشن و برای عموم جامعه تبیین کنند و نشان دهند چگونه ملت ایران همانند دهها توطئه دشمن از این مرحله سخت هم سربلند بیرون آمدند.
وزیر علوم با یادآوری سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «فتنهها را باید با روشنگری خاموش کرد. هر جا روشنگری باشد، فتنهانگیز دستش کوتاه میشود»، گفت: همین جمله ایشان، ارزش فعالیت علمی در موضوع فتنه شناسی و فتنه ۸۸ را روشن می سازد.
وی نقش ویژه دانشگاهیان را کمک به عزتمندی کشور از مسیر فتح مرزهای دانش در دنیا، کسب جایگاه برتر در تولید علم در سطح جهانی و انجام پژوهشهای منجر به توسعه فناوری دانست که نیازهای داخلی را پاسخ گفته و حتی از مسیر صادرات محصولات دانش بنیان برای کشور ثروت تولید می کند.
زلفیگل غلبه عقلانیت و رویکردهای علمی را روح فعالیت دانشگاهی دانسته و تاکید کرد: دانشگاهیان در آرامش توام با پویایی و نشاط برای ایفای نقش توسعه علمی جامعه، با قدرت تلاش می کنند.
وی با اشاره به اینکه در بدنه اعضای هیات علمی و دانشجویان رویکردهای سیاسی مختلفی وجود دارد، گفت: اتحاد و یکپارچگی برای پیشرفت همه جانبه کشور شعار همه دانشگاهیان است که با تکیه بر ولایتمداری در محیط علم و عقلانیت استمرار دارد و اگر تعداد معدودی بر اندیشه های فتنه گران ۸۸ باقی مانده باشند، از سوی قاطبه جامعه دانشگاهی در انزوا قرار گرفته و مطرود خواهند بود.
وزیر علوم با اشاره به این فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرموده اند «گناه بزرگی که برخی از دستاندرکاران فتنهها در کشور انجام میدهند، امیدوار کردن دشمن است؛ دشمن را امیدوار میکنند که میتواند منفذی در بین مردم، در بین عوامل گوناگون، در بین مسئولان نظام باز کند» گفت: دستاوردهای علمی و فناوری که در دانشگاهها رخ میدهد، می تواند ملت را به رشد و توسعه کشور بسیار امیدوار کند که این اقدام، ارزش بی نهایت بالایی دارد و منجر به تولید ثروت و قدرت و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور می شود.