اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۱۱۶۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۰ دی ۱۳۹۷ - 31 December 2018
کیانپور هشدار داد:

اشتباه بزرگ مدیران با واردات گسترده اتوبوس های دست دوم

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: هنوز چند روزی از جان باختن جوانانمان به علت فعالیت اتوبوس های فرسوده و دست دوم نگذشته، حال چگونه مسئولان به فکر واردات این گونه اتوبوس ها هستند.

اشتباه بزرگ مدیران با واردات گسترده اتوبوس های دست دومبه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از خانه ملت،مجید کیان پور عضو کمیسیون عمران مجلس در واکنش به موضوعات مطرح شده درباره واردات گسترده اتوبوس های دست دوم به داخل کشور، گفت: به طور حتم این اقدام به هیچ وجه توجیه پذیر نبوده و قطعا یک استراتژی غیرکارشناسی محسوب می شود.

نباید به بهانه کمبود ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری اتوبوس فرسوده وارد کنیم

نماینده مردم درود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قطعا نمی توان به بهانه کمبود اتوبوس در ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری، اتوبوس هایی را وارد کرد که سال ها در دیگر کشورها کار کرده و امروز که فرسوده شده اند، با قیمت های کلان به کشور ما فروخته شود.

خرید گسترده اتوبوس های دست دوم نشان دهنده بی تدبیری بزرگ مدیران است

هنوز چند روزی از جان باختن جوانانمان به علت فعالیت اتوبوس های فرسوده و دست دوم نگذشته، حال چگونه مسئولان به فکر واردات این گونه اتوبوس ها هستند

وی خرید گسترده اتوبوس های دست دوم را اشتباه بزرگ مدیران دانست و گفت: هنوز چند روزی از جان باختن جوانانمان به علت فعالیت اتوبوس های فرسوده و دست دوم نگذشته، حال چگونه مسئولان به فکر واردات این گونه اتوبوس ها هستند.

افزایش تصادفات نتیجه واردات اتوبوس های دست دوم

کیانپور تصریح کرد: قطعا با واردات اتوبوس های دست دوم باید در آینده ای نزدیک شاهد افزایش آمارهای تصادفات بین شهری باشیم و در آن زمان مدیرانی که اقدام به واردات این خودروها کرده اند، باید پاسخگوی اقداماتشان باشند.

نباید با واردات اتوبوس های دست دوم از چاله به درون چاه سقوط کنیم

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: این موضوع واضح و مبرهن است که ناوگان حمل و نقل درون و برون شهری ما نیازمند اصلاح و بهبود وضعیت است، اما به نظر من نباید از چاله به درون چاه سقوط کنیم، زیرا نتیجه این اقدام افزایش تصادفات و افزایش آلودگی هوا است.

ورشکستگی کارخانه های تولید اتوبوس با واردات گسترده اتوبوس های دست دوم

وی ادامه داد: یکی دیگر از تبعات واردات گسترده خودروهای فرسوده، ورشکستگی کارخانه های تولید اتوبوس در داخل کشور است، زیرا با این اقدامات تولید اتوبوس دیگر توجیه اقتصادی ندارد.

دولت از تولیدکنندگان داخلی اتوبوس حمایت کند

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: به نظر من بهترین راه کار برای رفع کمبود اتوبوس در داخل کشور، حمایت دولت و شهرداری ها از کارخانه های تولید اتوبوس در داخل کشور است، با این اقدام ضمن افزایش اشتغال در کشور، می توانیم اتوبوس های نو با استانداردهای قابل قبول را تولید کنیم.