به گزارش عصرپرس از توانیر، ستاد عتبات عالیات توانیر در گزارشی اعلام کرد: در مراسم اربعین امسال و در بخش توزیع برق، عملیات احداث، توسعه، اصلاح و تکمیل شبکه روشنایی پارکینگ های خودروی زائران در هشت پایانه مرزی شرق و غرب کشور به مساحت حدود ۸۰۰ هکتار اجرا و ۱۸۴ دستگاه ترانسفورماتور، بیش از پنجهزار پروژکتور نصب و ۶۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف توزیع احداث شد.
اقدامات امور فرهنگی توانیر
در این زمینه، مسوول امور فرهنگی و دینی شرکت توانیر و مسوول امور فرهنگی در مرز مهران با اشاره به فعالیت ۴۸۸ امام جماعت در مجموعه شرکت های توزیع و برق های منطقه ای، گفت: برای برپایی هرچه باشکوه تر مراسم اربعین امسال، نسبت به اطلاع رسانی و دعوت از امامان جماعت صنعت برق کشور برای حضور اختیاری و جهادی در ۶ پایانه مرزی مهران، چزابه، شلمچه، خسروی، تمرچین و باشماق و ارائه خدمات فرهنگی به زائران حسینی اقدام شد که با استقبال روحانیت صنعت برق برای حضور در مراسم اربعین و انجام اقدامات فرهنگی و دینی از قبیل اقامه نماز زائران، پاسخ به مسائل شرعی و مشاوره اسلامی همچنین توزیع اقلام فرهنگی اجرا شد.
حجت الاسلام «رضا کاکاوند»، رسیدگی به موکبهای عزاداری، تصویربرداری، مصاحبه و تولید کلیپ های کوتاه انگیزشی برای ترغیب مردم به حضور پرشور در مراسم راهپیمایی اربعین را از اقدامات انجام شده برشمرد و گفت: بیش از ۳۰ کلیپ تخصصی با موضوع اربعین از قبیل جایگاه اربعین، اربعین و ظهور، شبهات اربعین، آداب پیاده روی و غیره با همکاری ائمه جماعات صنعت برق کشور تولید و در فضای مجازی منتشر شد.
پایانه های مرزی ریمدان و میرجاوه
اقدامات توزیع برق سیستان و بلوچستان در اربعین امسال شامل استحکام سازی و اصلاح شبکه فشار متوسط خط مرزی ریمدان و میرجاوه و برق رسانی به هفت پارکینگ زائران حسینی به مساحت ۹ هکتار است.
همچنین تأمین برق ۱۸ موکب در دشتیاری، ۱۶ موکب در میرجاوه و ۱۳ موکب در زاهدان و نصب مجموع ۱۰ دستگاه ترانسفورماتور و هشت برج نوری و ۱۹۱ پروژکتور و کلاهک در دشتیاری، میرجاوه و زاهدان از سوی این شرکت اجرا شد و ۲۹ دستگاه خدمت رسان در نقاط یاد شده برقدار شدند و ۴۳ نیروی فنی شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان در برق رسانی و تامین روشنایی موکب ها و مسیر راهپیمایی اربعین مشارکت داشتند.
پایانه مرزی مهران
مدیرعامل توزیع برق ایلام، برق رسانی به چهار پارکینگ به مساحت ۲۰۴ هکتار، تامین روشنایی مسیر زائران به طول ۹۰ کیلومتر، تامین برق ۳۴۰ موکب، ۱۳۰ دستگاه خدمت رسان و ۸۰۰ سرویس بهداشتی، نصب ۱۰۴ دستگاه ترانسفورماتور، ۲۶ برج نوری و ۳۰ پروژکتورو احداث و اصلاح ۵۸ کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف به همراه ۸۶۰۰ متر کابل کشی و نصب ۶۴۰۰ چراغ روشنایی را از اقدامات این شرکت در مراسم اربعین امسال برشمرد.
«ولی اله ناصری» تعداد نفرات و گروه های کاری این شرکت در ایام اربعین را ۴۷۳ نفر در قالب ۸۱ اکیپ اتفاقات و عملیات عنوان کرد و تهیه ۱۰ دیزل ژنراتور، ۳ برج نوری، یک دستگاه ترانسفورماتور سیار، ایجاد نقاط مانور و اتوماسیون شبکه، برپایی موکب صنعت برق، تعمیرات خط گرم و... را از دیگر اقدامات این شرکت برشمرد.
وی افزود: خودروهای عملیاتی شرکت در قالب پنج اکیپ اتفاقات و عملیات به اضافه پنج اکیپ تامین برق به طور شیفتی فعال بودند و ۱۸۰ نفر از پرسنل همکار و استان های معین در خدمت رسانی به زائران مشارکت داشتند.
ناصری در مورد اقدامات توسعه ای شبکه گفت: در پست فوق توزیع مهران، ۳۰ مگاولت آمپر افزایش ظرفیت داشتیم و توسعه ۲ فیدر جدید به همراه ایجاد ۵ خط فشار متوسط برای پایانه مرزی مهران با توسعه ۱۰ کیلومتر خط فشار متوسط، ۱۰ نقطه مانور جدید و ۱۰ نقطه نصب نشانگر خطای هوشمند اجرا شد.
بر اساس این گزارش، مدیرعامل توزیع برق لرستان تامین برق ۲۴ موکب در سطح استان و پایانه مرزی مهران و کشور عراق و تحویل ۵ پروژکتور ۱۰۰ وات و مقادیر مورد نیاز کابل و لامپ به موکب ها را از اقدامات این شرکت برشمرد و گفت: ۲۵۰۰ لامپ کم مصرف نیز بین مدیریت های شرکت توزیع استان برای خدمات رسانی به موکب ها در سایر شهرستان ها توزیع شد، همچنین ۲ دستگاه ترانسفورماتور ۵۰۰ کیلوولت آمپر برای موکب های ایلام و سه دستگاه ترانسفورماتور ۵۰ کیلوولت آمپر برای موکب های کرمانشاه اهدا کردیم.
وی، در اختیار قراردادن سه دستگاه خودروی سواری و پیکاب برای موکب وزارت نیرو و سازماندهی موکب ها در مرز مهران و اعزام چهار تریلی حامل 2 هزار و ۷۰۰ قالب یخ به مرز مهران و ارسال تجهیزات مورد نیاز موکب ها به مرز مهران را از دیگر اقدامات عنوان کرد و افزود: ۲ موکب در خرم آباد با ترانسفورماتور موقت برقدار و ۵۰۰ بسته فرهنگی حاوی چفیه، قمقمه، صلوات شمار و.. برای توزیع بین زائران به توزیع برق ایلام تحویل شد.
«مهران امیری» استقرار ۲ اکیپ خط گرم به مدت دو هفته در مرز مهران، اعزام ۲ مولد اضطراری ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوولت آمپر برای استفاده موکب ها در خاک عراق و یک مولد ۱۵۰ مگاولت آمپر در مرز مهران، ارسال برج نوری سیار به موکب ورودی شهر خرم آباد، استقرار اکیپ کارشناسان برای ۱۷ روز در مهران و خاک عراق برای راه اندازی مولدهای اضطراری و برقدار کردن یخساز موکب ها همچنین نصب ترانسفورماتور و احداث شبکه برای تامین برق موکب امام رضایی ها را از دیگر اقدامات این شرکت در مراسم اربعین حسینی برشمرد.
پایانه مرزی تمرچین
بر اساس این گزارش، مدیرعامل توزیع برق آذربایجان غربی اظهار داشت: برق رسانی به ۵ پارکینگ و یک پد بالگرد به مساحت ۲۲۴.۹ هکتار و احداث ۲۳.۲ کیلومتر روشنایی بلوار در مسیر زائران حسینی، احداث ۶.۷ کیلومتر روشنایی در حد فاصل نقده –محمدیار و ۱۵ کیلومتر روشنایی در جاده شهید کلانتری از جمله اقدامات انجام شده درپایانه مرزی تمرچین پیرانشهر است.
«طاهر کیامهر» افزود: ۵۷ موکب در سطح استان و در پیرانشهر، بازرگان، خوی و نقده به همراه ۲۶ دستگاه خدمات رسان برقدار و ۱۵ ترانسفورماتور برای تامین برق موکب ها و مسیر راهپیمایی اربعین حسینی نصب شد.
طاهر کیامهر از فعالیت ۸۰ نفر از پرسنل فنی این شرکت طی ۲۰ روز کاری و در دو شیفت برای خدمت رسانی به زائرین حسینی خبر داد و تامین و نصب چهار دیزل ژنراتور، احداث هشت کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی با کابل خودنگهدار، اصلاح و ساماندهی روشنایی مسیر زائران، تامین روشنایی داخلی موکب ها را از دیگر اقدامات برشمرد.
وی ادامه داد: عملیات تیرگذاری خط فشار متوسط دومداره به طول ۲.۵ کیلومتر برای پایانه مرزی تمرچین انجام شده که با هماهنگی معاونت هماهنگی توزیع توانیر کار سیم گذاری آن برای سال آینده اجرا می شود.
کیامهر از دیگر اقدامات این شرکت در اربعین امسال را تامین برق مراکز سیار مخابرات، تامین برق ایستگاه پمپاژ آب و آبفا برای تامین آب یادمان شهدای تمرچین و پایانه مرزی با نصب پست هوایی ۱۰۰ کیلوولت آمپر و ۴۰۰ متر کابل خودنگهدار، نصب سکسیونر هوایی سروکانی-اندیزه به طول ۲.۲ کیلومتر، تامین برق بیمارستان سیار و کانکس های اورژانس پلیس و هلال احمر ذکر کرد.
پایانه مرزی باشماق
بر اساس این گزارش، مدیرعامل توزیع برق کردستان، تامین روشنایی ۳ پارکینگ زائران اربعین در مساحتی به وسعت ۲۰ هکتار در شهر مریوان و مرز باشماق، احداث ۱۰.۵ کیلومتر شبکه روشنایی معابر در مسیرهای سنندج-مریوان و مریوان-باشماق، تامین برق ۴۱ موکب و ۱۹ دستگاه خدمت رسان در سطح شهرستان های تابعه را از اقدامات این شرکت در راهپیمایی اربعین امسال ذکر کرد.
هیوا لهونیان با اشاره به هزار نفر ساعت کار انجام شده توسط عوامل اجرایی شرکت در ایام اربعین حسینی، گفت: نصب ۵ دستگاه ترانسفورماتور هوایی در مریوان و پایانه مرزی باشماق و افزایش قدرت ۳ دستگاه ترانسفورماتور دیگر با هدف تامین برق زائران انجام شد و یک اکیپ ۳ نفره به طور ۲۴ ساعته در حالت آماده باش به همراه جرثقیل و بالابر در محل مستقر بود.
وی استقرار ۲ دستگاه دیزل ژنراتور ۲۰۰ و ۲۴۰ مگاولت آمپری در مرز باشماق، تامین برق ۵۰ سرویس و حمام سیار، استقرار مرکز اتفاقات برق با حضور ۳ نفر سیم بان و استقرار یک دستگاه کانکس اتفاقات برای پشتیبانی شبانه روزی در مرز باشماق را از دیگر اقدامات ضروری این شرکت عنوان کرد.
مدیرعامل توزیع برق کردستان درباره تقویت شبکه فوق توزیع منطقه از توسعه فیدر در پست فوق توزیع مریوان ۲ و توسعه خطوط ۲۰ کیلوولت با هدف ارتقای پایداری فیدرهای مرزی و دریاچه مریوان و توسعه زیرساخت های شبکه با نگاه بلند مدت خبر داد.
تبلیغات محیطی و رنگ آمیزی ۶۴ دال بتنی با مضمون اربعین و گرامیداشت شهدا در مسیرهای سنندج-بانه-مریوان و کامیاران، اکران ۲۱ سازه تبلیغاتی و توزیع ۵ هزار برگ تراکت با مضمون شعائر دینی و مصرف بهینه آب و برق از دیگر اقدامات این شرکت عنوان شده است.
پایانه مرزی خسروی و سومار
مدیرعامل توزیع برق کرمانشاه در مورد اقدامات این شرکت در اربعین حسینی اظهار داشت: خسروی و سومار؛ مرزهای فعال این استان به ترتیب پذیرای زائران و موکب ها بودند.
محمد مرادی با اشاره به تشکیل قرارگاه مشترک اربعین در مرز خسروی که به مجموعه های آب، آبفا و برق اختصاص دارد گفت: در مرز خسروی اقدامات مشترک قرارگاه، مورد رضایت مسوولان محلی و استانی قرار گرفت و تعداد ۱۵۸ موکب و ۱۰۹ دستگاه خدمت رسان را برقدار کردیم و از ورودی استان در شهرستان کنگاور تا مرز خسروی و منظریه عراق به زائران خدمت رسانی شد.
وی برق رسانی به ۳۷ پارکینگ با ۱۱۹.۵ هکتار مساحت، تامین روشنایی مسیر تردد زائران به طول بیش از ۱۲۵ کیلومتر، تامین برق ۱۵۸ موکب در ۱۳ شهرستان، نصب و بهره برداری از ۲۷ تراسفورماتور توزیع، نصب ۲۹۵ پروژکتور و برج نوری و ۲ مولد اضطراری را از اقدامات این شرکت ذکر کرد که با مشارکت ۹۱ نفر از نیروهای فنی شرکت در قالب اکیپ های ۲ نفره اجرا شد.
پایانه های مرزی شلمچه و چزابه
توزیع برق خوزستان در پایانه های مرزی شلمچه، چزابه و شیب عراق ۱۲۰۴ موکب زائران حسینی را به همراه ۲۱۲ هکتار پارکینگ خودرو زائران برقدار کرد.
این شرکت همچنین در مجموع ۱۶ هزار و ۳۲۵ متر شبکه فشار ضعیف و ۵۶۸۱ متر شبکه فشار متوسط به همراه ۲۴ هزار و ۸۰۰ متر شبکه روشنایی با ۲۹۵۰ چراغ روشنایی در طول مسیرهای راهپیمایی، موکب ها و مراکز خدمت رسان احداث کرد و علاوه بر نصب ۹۸ دستگاه ترانسفورماتور توزیع ۷۰۰ کیلومتر از شبکه نیز شست وشو شد.
از دیگر اقدامات ضروری این شرکت، تامین برق موکب های علی اکبر(ع) و حشدالشعبی و نصب یک دستگاه ژنراتور ۶۵۰ کیلوولت آمپر در شلمچه و بهینه سازی و اصلاح روشنایی و جابه جایی و رفع حریم در شیب عراق و نصب ژنراتور ۵۰۰ کیلووات آمپر در چذابه عنوان شده و ۳۷ نیروی فنی این شرکت به طور مستمر در هر شیفت کاری در مناطق شلمچه، چزابه، کرخه، اندیمشک، شوش و مراکز اسقرار موکب ها فعالیت داشتند.
نوان پرداختی برای اعضای هیات مولد سازی در آن در نظر گرفته نشده است
وی تاکید کرد: از دستگاه قضایی انتظار داریم در ارتباط با ادعای نادرست مطرح شده مبنی بر دریافت دستمزد توسط هیات ۷نفره مولدسازی ورود کند و نتیجه بررسی خود را فورا به افکار عمومی اعلام کند.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه این هیات نه دریافتی داشته و نه خواهد داشت تصریح کرد: این ادعا مصداق بارز خلافگویی و اخلال در امنیت روانی جامعه است.