به گزارش عصرپرس، بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، بهرام عین اللهی در حاشیه آیین ارتقای دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور که در تالار سیمرغ این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: دانشکده علوم پزشکی نیشابور از سال ۸۸ فعالیت خود را آغاز کرد و ارتقای آن به دانشگاه، حدود ۱۳ سال به طول انجامید. با شروع کار دولت مردمی آیت الله رییسی و با همکاری گسترده مسئولان از جمله نمایندگان نیشابور، این ارتقای علمی رقم خورد و با تلاش گروه های فنی و ارزیابی وزارت بهداشت، شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی و تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی از این پس شاهد فعالیت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور خواهیم بود.
وی افزود: در حال حاضر ۷۳ عضو هیات علمی و ۴ دانشکده در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور فعالند که این ظرفیت نیازمند ارتقا و تقویت است و امیدواریم با تلاش جمعی مردم، خیّرین و مسئولان استانی ومحلی، حوزه سلامت نیشابور ارتقا یابد.
وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت دو بیمارستان حکیم و ۲۲ بهمن در نیشابور گفت: یک بیمارستان دیگر نیز در نیشابور در حال ساخت است که نیاز است زودتر تکمیل و افتتاح شود ؛ زیرا از بسترهای مهم دانشگاه های علوم پزشکی، وجود بیمارستان های آموزشی درمانی است.
عین اللهی در خصوص اقدامات وزارت بهداشت برای تقویت شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت در کشور گفت: به رغم تحریم های ناجوانمردانه و تلاش دشمنان برای ممانعت از رشد علمی ایران، دانشمندان، استادان و دانشجویان با جدیت و مجاهدت گسترده، در حال فعالیت هستند؛ به طوری که در یک سال اخیر در بخش دانش بنیان های حوزه سلامت، شاهد رشد ۴۳ درصدی بودیم و هم اکنون ۱۲ شهرک علم و فناوری در حوزه سلامت در کشور داریم وی با بیان این که نیازمند تقویت تولید در کشور در همه زمینه ها به ویژه در حوزه سلامت هستیم، گفت: باید نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی کشور با تولیدات داخلی، برطرف شود؛ چرا که ایران امروز قوی ترین قدرت سلامت منطقه است و هدف ما دست یافتن به مرجعیت علمی است.
وزیر بهداشت ادامه داد: حدود دو هفته پیش که برای شرکت در اجلاس سازمان جهانی بهداشت به قاهره سفر کرده بودیم، بنا به گزارشی که در این اجلاس ارائه شد، ایران در تمام شاخص های حوزه سلامت با فاصله زیادی از کشورهای منطقه در جایگاه برتر قرار داشت. فقط وضعیت مصرف بالای سیگار و دخانیات در کشور جای بازنگری داشت که امیدواریم امسال، نمایندگان مجلس مالیات سیگار را تصویب کنند چراکه حدود ۱۳ درصد از مرگ و میرها در کشور مربوط به استعمال دخانیات است.
عین اللهی خاطرنشان کرد: به لطف خدا در حوزه مقابله با کرونا، موفقیت های چشمگیری داشته ایم؛ به گونه ای که در این روزها آمار مرگ و میر روزانه کرونا، صفر و تک رقمی است و این مهم با تلاش مدافعان سلامت، دانشمندان، تولید کنندگان واکسن کرونا در شش مرکز، کمک های مومنانه و همکاری نیروهای مردمی، جهادی و مسلح، محقق شده است.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای وارد کردن آسیب و صدمه به جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: درخت تنومند جمهوری اسلامی ایران با وجود دانشمندان برتر و مردم قهرمان، هرگز دچار آسیب نمی شود و ارتقای دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، نشان از قدرت علمی این منطقه از کشور است.
براساس این گزارش،وزیربهداشت همزمان با ولادت امام حسن عسکری(ع) به منظور حضور در آیین ارتقای دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، وارد این شهرستان شد.
وزیر بهداشت در بدو ورود به نیشابور به مقام شامخ شهدای گمنام این شهرستان، ادای احترام کرد.
گفتنی است پدرام پاک آیین، دستیار رسانه ای، سخنگو و رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، عین اللهی را همراهی می کند.