اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۳۰۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 10 August 2022

پرداخت ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات در قالب شیلات کارت به واحدهای آبزی پروری

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران گفت: تا کنون بیش از ۶۷۴ متقاضی با رقم ۳۴۰ میلیارد تومان به بانک کشاورزی برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش در بخش آبزی پروری از محل سامانه بازارگاه معرفی شده اند و از این تعداد ۱۶۵ مورد منجر به عقد قرارداد شده است.
پرداخت ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات در قالب شیلات کارت به واحدهای آبزی پروریبه گزارش عصرپرس به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران با بیان این مطلب گفت: در راستای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها، طرح شیلات کارت برای تامین سرمایه در گردش به منظور تامین نهاده های اولیه همچون بچه ماهی و خوراک آبزیان برای متقاضیان به اجرا درآمده که سقف آن ۲۰۰ میلیون تومان و با بهره ۱۲ درصد می باشد.

رجبعلی قربان زاده افزود: از مجموع تولیدکنندگان آبزی که برای دریافت تسهیلات شیلات کارت در سامانه سیتا ثبت نام کردند، تا کنون ۱۶۹۴ متقاضی با رقم ۲۲۱ میلیارد تومان به بانک کشاورزی معرفی شده اند که از این تعداد ۳۱۹ مورد از بانک کشاورزی، اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان دریافت کرده اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر در استان های مازندران حدود ۱۴ میلیارد تومان، خراسان رضوی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، استان اصفهان دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و لرستان بیش از یک میلیارد به تولیدکنندگان آبزیان در قالب شیلات کارت، تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شده است.
استفاده از منابع بازارگاه در آبزی پروری

قربان زاده در همین حال گفت: بر اساس دستورالعملی که سازمان شیلات ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تنظیم کرده است، قرار شده تولید کنندگان ماهیان سردآبی، گرم آبی، خاویاری ، میگو و ماهیان دریایی بتوانند از تسهیلات سرمایه در گردش در قالب بازارگاه برای تامین نهاده ها نیز استفاده کنند.

وی ادامه داد: تا کنون بیش از ۶۷۴ متقاضی با رقم ۳۴۰ میلیارد تومان به بانک کشاورزی برای اخذ تسهیلات سرمایه در گردش در بخش آبزی پروری از محل سامانه بازارگاه معرفی شده اند و از این تعداد ۱۶۵ مورد منجر به عقد قرارداد شده است.

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و بودجه سازمان شیلات ایران با اشاره به نبود زیرساخت لازم در سامانه ای که بانک کشاورز برای دریافت تسهیلات سرمایه در گردش از سامانه بازارگاه طراحی کرده، تصریح کرد: نرم افزاری که بانک کشاورزی برای ثبت نام متقاضیان و دریافت تسهیلات طراحی کرده قابل استفاده برای بخش شیلات نیست و برای آن باید نرم افزار جدید طراحی شود.

وی اظهارداشت: با پیگیری از طریق بانک و وزارتخانه و با رفع مساله نرم افزار، واحدهای آبزی پروری نیز می توانند از منابع مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها از محل بازارگاه استفاده کنند