در نخستین نشست بههمرسانی کسبوکارهای اصلی طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت مطرح شد؛
شرکتهای فناور و دانشبنیان نسبت به شناسایی سرمایهگذاران اقدام کنند
رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با تأکید بر اینکه مجموعههای فناور و دانشبنیان باید نسبت به شناسایی سرمایهگذاران قوی و شرکتهای ارائهدهنده سرویسهای جانبی چاه سرعت بیشتری گیرند، اظهار کرد: طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت بهعنوان یک نوآوری باز در شورای اقتصاد تصویب شده است.
خبرنگار: پویا مرادی
به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس، محمد اسماعیل کفایتی در نخستین نشست بههمرسانی کسبوکارهای اصلی طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت یکی از ارکان این طرح را آشنایی مؤسسههای سرمایهگذار با اهداف طرح دانست، گفت: توجیه بخشهای مختلف و بههمرسانی شرکتهای سرمایهگذاری و خدمات چاهی و مجموعه فناور و دانشبنیان از اقدامهای اخیر پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز است.
وی افزود: نشست توجیهی دوم انتخاب چاهها با همکاری مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران در حال انجام است و امیدواریم ارزیابی شرکتهای ثبتنام کننده برای اجرای طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت تا پایان شهریورماه امسال پایان یابد.
رئیس پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با بیان اینکه لازمه اجرای طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت فعالتر شدن شرکتهای متقاضی است، افزود: همگرایی پارک و مجموعه مدیران شرکت ملی نفت ایران و شرکتهای بهرهبردار زیر مجموعه آن از نقاط قوت این طرح است.
کفایتی با تأکید بر اینکه مجموعههای فناور و دانشبنیان باید نسبت به شناسایی سرمایهگذاران قوی و شرکتهای ارائهدهنده سرویسهای جانبی چاه سرعت بیشتری گیرند، اظهار کرد: طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت بهعنوان یک نوآوری باز در شورای اقتصاد تصویب شده و ارزیابی ما بر این است باوجود ریسک طرح؛ این مهم توجیه فنی و اقتصادی دارد بهطوریکه شرکتهای دیگری نیز باوجود پایان زمان ثبتنام، تقاضای حضور در انجام طرح را دادهاند.
وی گفت: ما دست شرکتهای فناور را در شناسایی شرکتهای سرمایه گذار باز گذاشتهایم و آماده ارائه مشاوره به این شرکتها هستیم، ضمن آنکه قراردادهای مطالعه شدهای را در همین زمینه در ماه جاری رونمایی خواهیم کرد.
بر پایه این گزارش این نشست در حالی از سوی پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز برگزار شد که هر یک از ذینفعان اصلی طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت در نشستهای جداگانهای در جریان جزییات و ابعاد این طرح قرار گرفتند.با توجه به نشستهای رو در رو (BtoB) و ارتباط نزدیک ذینفعان اصلی در این گردهمایی زمینه مناسبی برای تشکیل کنسرسیومهایی از ذینفعان اصلی طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت فراهم شد.
نخستین نشست بههمرسانی کسبوکارهای اصلی طرح احیای چاههای بسته و کمبازده نفت با حضور شرکتهای ارائهدهنده خدمات چاه بهعنوان همکار فنی و مؤسسهها، نهادها و صندوقهای مالی و سرمایهگذاری بهعنوان تأمینکننده سرمایهگذاری خطرپذیر به همت پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز برگزار شد.
در افتتاحيه نشست محمد اسماعیل كفايتي رييس پارك فناوري و نوآوري نفت و گاز، سید مهدیا مطهري مدير پژوهش و فناوري شرکت ملی نفت ایران و دبير ستاد تحول و پيشرفت فناوريهاي دانش بنيان شركت ملي نفت ايران و همچنين محمد صابر كرمبيگي معاون فناوري پارك توضيحاتي در خصوص مراحل طي شده در فراخوان، گامهاي پيش رو و نحوه برگزاري اين نشست B2B ارائه كردند.