اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۲۴۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 18 May 2021
سخنگوی دولت:

مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ در حیات اجتماعی ایران ضروری است

ربیعی با بیان اینکه موضع هوشمندانه و غیرقابل خدشه مقام معظم رهبری راه را برای هر گونه تحرکات شیطنت آمیز و سوء استفاده‌های داخلی بست، گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ بیش از هر دوره دیگر در حیات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ایران ضروری است چون دولت بدون پشتوانه مردمی و مشارکت بالا از آنچنان سرمایه اجتماعی برخوردار نخواهد بود
مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ در حیات اجتماعی ایران ضروری استبه گزارش سرویس سیاسی عصرپرس، علی ربیعی روزسه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رویکرد مقام معظم رهبری در انتخابات باید سرمشق همه دستگاه‌ها و نهادهایی قرار بگیرد که در فرایند انتخابات تاثیر دارند. رهبر معظم انقلاب مشارکت حداکثری را اولویت همه دست اندرکاران و ملت اعلام کردند و  فرمودند در انتخاب اشخاص دخالتی نمی‌کنم در دوره های گذشته افراد قصد کاندیداتوری داشتند نظرم را می پرسیدند می‌گفتم نه مخالفم نه موافق اما در این دوره حتی این را هم نمی‌گویم.

وی با بیان اینکه موضع هوشمندانه و غیرقابل خدشه مقام معظم رهبری راه را برای هر گونه تحرکات شیطنت آمیز و سوء استفاده‌های داخلی بست، گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۰ بیش از هر دوره دیگر در حیات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی ایران ضروری است چون دولت بدون پشتوانه مردمی و مشارکت بالا از آنچنان سرمایه اجتماعی برخوردار نخواهد بود تا بتواند در دوران کرونا و تحریم که فشارهای زیادی تحمیل شده است و مردمی که با مقاومت خود در حال تحمل این شرایط هستند را پاسخگو باشد.

سخنگوی دولت گفت: امروز کسب جایگاه جهانی، سرمایه بالای اجتماعی در ایران را طلب می‌کند که نیازمند مشارکت مردم در انتخابات پرشور است و در عرصه های بین الملل هم مستلزم دولت قوی هستیم که با مشارکتی بالا حاصل می شود  و همگان باید به مشارکت حداکثری اهمیت قائل بوده و همه تلاش خود ار برای آن به کار بگیریم.

 دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با تاکید بر اینکه دولت حداقلی نمی‌تواند و نخواهد توانست مطالبات حداکثری را پیگیری کند، گفت: امیدواریم همه نهادها به مشارکت حداکثری و رفتن پای صندوق ها متعهد باشند تا سکان اداره کشور را به دولتی با رای اکثریت بسپارند.

ربیعی تصریح کرد: راه پیشرفت ما پاسداشتن صندوق ها رای است. حضور نیافتن نه علامتی به جناح خاص است بلکه علامتی برای نتوانستن در گرفتن حق ایران در فضای بین المللی است.

 وی با اشاره به فرا رسیدن روز اهدای عضو، گفت: مرگ مغزی یک درصد از مرگ ها را شامل می‌شود ولی اهدا فرصتی استثنایی برای افراد و خانواده‌هایی است که با تصمیمی سخت اما صحیح با اهدای اعضای عزیزانشان بتوانند صدقه جاری بیافرینند و به جای خاکسپاری با اهدای ۸ عضو حیاتی می‌توان جان ۸ عضو را نجات داد و با ۱۵۳ بافت و نسج می‌توان برخی افراد را از دام معلولیت رهاند.

سخنگوی دولت ادامه داد: اهدای عضو سنت حسنه‌ای است که از پشتوانه فتاوا هم برخوردار است و می‌تواند به افزایش عاطفه زیستی بین مردم کمک کند. با اهدای عضو زندگی اینگونه به پایان می رسد که "یکی بود و همیشه هست".