به گزارش عصرپرس از خانه ملت، محمد حسین قربانی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به کرونا در استانهای تهران و خوزستان، گفت: به دلیل نوپدید بودن بیماری کرونا، هیچ پروتکل درمانی برای برخورد با آن وجود نداشته و رفتار فردای ویروس هم مشخص نیست، بنابراین تمامی کشورهای دنیا هم با حداقل اطلاعات و رعایت اصول بهداشتی و کنترل ترددها با آن برخورد میکنند.
مردم کرونا را تمام شده میدانند / پیک مجدد کرونا ناشی از بی توجی به رعایت اصول بهداشتی است
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از رفع محدودیت تردد میان شهرها، بازگشایی معابر، بازارها، مراکز خرید و آزادسازی فعالیتهای اقتصادی مردم کرونا را تمام شده و شرایط را عادی تلقی کردند و همین موضوع باعث شد در برخی از استانها شاهد پیک مجدد بیماری شویم.
نماینده تامالاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان گیلان با بیان اینکه تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا برای آزادسازی فعالیتهای اقتصادی کاملا درست بود، چرا که بیش از این نمیتوانستیم بنگاههای اقتصادی کوچک را بسته نگه داریم، افزود: معتقدم مراکز تجمعی پر خطر کماکان باید بسته بمانند و رعایت اصول بهداشتی نیز به صورت جدی دنبال شود چرا که امروزه تعداد محدودی در معابر و خیابانها از ماسک استفاده میکنند.
استفاده از ماسک باید در معابر شهرهای پر خطر اجباری شود
وی با بیان اینکه ستاد مرکزی مبارزه با کرونا باید استفاده از ماسک را در تمامی معابر به ویژه در شهرهای پرجمعیت و پر خطر اجباری کند، تصریح کرد: عدم رعایت اصول بهداشتی توسط مردم هزینههای زیادی را به لحاظ سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و بهداشتی به کشور تحمیل میکند از این رو استفاده از ماسک باید در معابر شهرهای پر خطر اجباری شود.
رفتار آینده ویروس کرونا مشخص نیست/ هیچ درمان قطعی برای بیماری کویید 19 وجود ندارد
نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس دهم، در پایان افزود: به دو دلیل اساسی باید با احتیاط تمامی اصول بهداشتی و مراقبتی را رعایت کنیم ابتدا اینکه کرونا ویروس بیماری کاملا ناشناخته و نوپدیدی بوده و رفتار فردای آن مشخص نیست از طرفی هیچ درمان قطعی برای آن وجود ندارد. بنابراین باید رفتاری متناسب با خود ویروس داشته باشیم.