اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۶
کد خبر: ۸۳۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - 03 April 2018
معاون صید و بنادر ماهیگری سازمان شیلات ایران گفت: قایق غیر مجازی در حوزه هرمزگان در حین صید ماهی یال‌اسبی واژگون شده است. با پیگیری از طریق دستگاه های امنیتی و نظامی عدم تایید ارتباط شناور موصوف با تیراندازی شناورها اعلام شده است.

کشته شدن صیاد ایرانی توسط کشتی‌های چینی تکذیب شد

به گزارش عصرپرس از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، شاپور کاکولکی معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران با اعلام مطلب فوق گفت: گاهی اخبار کذبی در مورد کشتی‌های چینی و تعرض آنها به صید شناورهای سنتی قایق و لنج به گوش می‌رسد که در دو روز گذشته مجدداً هجمه‌ای به حوزه صیادی کشور از طرف شبکه های اجتماعی با اغراض نامشخص صورت گرفته که تیراندازی شناورهای چینی به سوی قایق های ایرانی را باعث کشته شدن قایق رانی، در اطراف هرمزگان اعلام نمودند.

وی افزود: با کمی کنکاش مشخص شد، قایق غیر مجازی در حوزه هرمزگان در حین صید ماهی یال اسبی واژگون شده است. با پیگیری از طریق دستگاه های امنیتی و نظامی عدم تایید ارتباط شناور موصوف با تیراندازی شناورها اعلام شده است. در تماس با این صیادان و تعاونی های منطقه، آنها هم از این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کردند.

کاکولکی تصریح کرد: همین جا رسما اعلام می‌نمایم نظر به ارتباط مستقیم صیادان، تعاونی ها و اتحادیه های صیادی در هر موقع از روز با خود اینجانب، اخبار منتشره خارج از اطلاعات صید و جامعه صیادی در شبکه های اجتماعی را فاقد هویت اطلاع رسانی دانسته و باعث بی رونق جلوه دادن تلاش حلال صیادان می‌دانم که به لطف خداوند این تولید و برداشت در سال 1396 حدود 15 درصد رشد داشته که رونق خوبی برای این کشورمان به ارمغان آورده است.

 معاون صید وبنادر ماهیگیری سازمان شیلات افزود: البته در کنار این گفتمان باید گفت، تمامی شناورهای صنعتی و شناورهای فانوس ماهیان که طبق قوانین ملی پرچم ایرانی دارند، با یک برنامه ملی در یک چارچوب تعریف شده زمان‌بندی شده برای مدتی محدود در یک زمان، مکان و ادوات صید خاص مجوز صید گرفته و اقدام به صید می‌کنند که از شناوری تا نوع دیگر شناور این مجوز متفاوت است. شناورهای صنعتی و نیز فانوس ماهیان تجهیز به سیستم مکان یابی ماهواره ای شده‌اند که مکان آنها به لحظه قابل شناسایی است.

وی خاطرنشان کرد: بدیهی است با هرگونه تخلف آنها با اشد مجازات صیادی برخورد خواهیم کرد و در این راستا تعاملی وجود ندارد و این موضوع به استان‌های جنوبی نیزابلاغ شده است. جریمه این شناورها به شکلی تنظیم شده است و هزینه تخلف به حدی بالاست تا تخلف آنها را به حداقل برساند.

کاکولکی افرود: ابلاغ کرده ایم صید ترال در خارج از فصل صید میگو ( آن هم توسط شناور مجاز ) در صورت گزارش یگان حفاظت و یگان های دریابانی باعث ابطال پروانه صید می‌شود .تعرض شناور های کشتی به منطقه صید سنتی ضمن جریمه‌های معمول و معرفی به دادگاه باعث پیچیدگی اخذ مجوز برای صاحب کشتی خواهد شد که این نیز به استان های جنوبی ابلاغ شده است.

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات ایران افزود: برای نظم بخشی هر چه بیشتر به این حوزه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و خود را سرباز جامعه صیادی می‌دانیم و اجازه نخواهیم داد این حوزه محل تاخت و تاز اغراض سایر افراد شود.

کاکولکی در پایان گفت: با صیادان، تعاونی ها و اتحادیه های استانی و ملی صیادی عهد بسته‌ایم با هماهنگی، امور صید کشور را در تعاملی دو طرفه پیش ببریم و خواهشمان از همه عزیزان این است، کسب خبر را از خود اینجانب و یا صیادان منطقه و به خصوص تعاونی‌ها و اتحادیه‌های صیادی جویا شوند.

 


نام:
ایمیل:
* نظر: