اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - 03 October 2016
معاون صدراعظم آلمان خبرداد:
معاون صدراعظم آلمان و وزیر اقتصاد و انرژی آلمان، از امضای توافق نامه میان بانک مرکزی ایران و آلمان خبر داد و گفت: نگاه به آلمان نباید فقط به سمت شرکت های بزرگ باشد، زیرا شرکت های کوچک نیز می توانند به بخش سرمایه گذاری ورود پیدا کنند و در این راستا نیزبنگاه‌های کوچک و متوسط آلمان آماده سرمایه‌گذاری در ایران می باشند.

به گزارش عصرپرس، زیگمار گابریل  امروز(دوشنبه) در نشست تجاری ایران و آلمان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اضافه کرد: در کنار مسایلی که ایران و آلمان را از هم جدا می کند، عناصری نیز برای اتصال وجود دارد.

وی ادامه داد: نقش مذهب در جامعه ایران و جامعه آلمان متفاوت است؛ تفاوت هایی نیز در ارتباط با نگرش دو کشور به رژیم صهیونیستی و فلسطین و در مورد مساله سوریه نیز اختلاف نظرهایی وجود دارد.

گابریل گفت: نگاه به آلمان نباید فقط به سمت شرکت های بزرگ باشد، زیرا شرکت های کوچک نیز می توانند به بخش سرمایه گذاری ورود پیدا کنند.

وی به عضویت 2 هزار شرکت در اتاق ایران و آلمان نیز اشاره کرد و گفت: کمیسیون اقتصادی دو کشور سال گذشته پس از ١٥ سال تشکیل شد؛ امیدواریم زمان برگزاری کمیسیون بعدی طولانی نشود.

وزیر اقتصاد و انرژی آلمان با تاکید بر اینکه دو کشور می توانند روابط خوب گذشته را احیا کنند، گفت: برخی از شرکت های آلمانی باوجود تحریم ها پیگیر بودند تا روابط را حفظ کنند و در چارچوبی که امکانپذیر بود، ماندند.

وی، آموزش فنی حرفه ای را یکی از زمینه های همکاری دو کشور بیان کرد و گفت: نخستین مدرسه فنی و حرفه ای ایران را آلمانی ها راه اندازی کردند و اکنون باید این روند ادامه یابد.

گابریل به آغاز دوباره همکاری های مالی بین دو کشور و همچنین همکاری با موسسه «هرمس» اضافه کرد: هنوز مشکلاتی در روابط مالی آلمان و ایران وجود دارد که باید این موانع برطرف و سطح همکاری ها گسترش یابد.

وی درباره روابط بانکی دو کشور و انجام گفت و گوی میان بانک های ایرانی و آلمانی در بیست و سوم سپتامبر (دوم مهرماه) اشاره کرد و گفت: بانک های ایرانی باید بتوانند راهکارهای گسترش روابط را پیدا کنند. در این ارتباط، آمریکا نیز باید مسئولیت های خود را در قبال ایران انجام دهد تا پیامدهای توافق هسته ای به عینیت در ایران قابل مشاهده باشد.

گابریل با بیان اینکه در این سفر شرکت های بزرگی مانند زیمنس و فولکس واگن در هیات تجاری آلمان حضور دارند، گفت: شرکت های آلمانی فقط به دنبال کسب سود نیستند بلکه انتقال دانش فنی، استفاده از توانمندی های منطقه، ایجاد پایگاه جدید در بازار و ایجاد ارزش افزوده در اولویت کارهای آنها قرار دارد.

وی ضمن اعلام آمادگی برای آموزش نسل جوان ایرانی در بخش های فنی و حرفه ای، گفت: قشر تحصیل کرده در ایران زیاد است و ۶۰ درصد از جوانان دانشگاهی هستند اما کشور فقط به دکتر و مهندس نیاز ندارد بلکه نیازمند کارگر فنی و مهارت های عملی هم هستند.

درادامه این نشست غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به روابط تاریخی دو کشور، ردپای صنایع آلمان در صنعت و اقتصاد ایران را بستر مهی برای نزدیکی بخش‌های اقتصادی ایران و آلمان عنوان کرد و گفت: آلمان با دارا بودن تکنولوژی و نیروی متخصص در اروپا، زمانی یکی از شرکای اصلی اقتصادی ایران بوده است و در سال 2010 که اوج تحریم‌ها را شاهد بودیم مناسبات با این کشور قطع نشد.

رئیس اتاق ایران گفت: پس از برجام و تحولات جدید این فرصت فراهم شده که موانع را رفع و روابط قبلی را احیا کنیم.

وی خواستار رفع موانع بانکی برای تسریع روند همکاری‌های تجاری بین دو کشور شد و افزود: با شکل‌گیری روابط بانکی و حضور 3 بانک ایرانی مسائل و مشکلات به زودی رفع خواهد شد و حجم مناسبات از سطح فعلی بالاتر می رود.

رئیس پارلمان بخش خصوصی به موقعیت جغرافیایی ایران و ظرفیت همکاری‌ها در بازار منطقه اشاره کرد و افزود: حضور بخش‌های خصوصی ایران در کشورهای آسیای مرکزی، عراق و افغانستان فرصت مناسبی برای کار مشترک و سرمایه‌گذاری برای دسترسی به این بازارها از طریق ایران فراهم آورده است.

وی خواستار تسهیل در روند اخذ ویزای تجاری و سفر بازرگانان و فعالان اقتصادی دو کشور شد و گفت: پروژه‌های زیرساختی و همکاری‌های مثبت با ایجاد ارتباط، تسهیل روند همکاری و سفر تجار انجام خواهد شد.

شافعی از برنامه‌های دولت برای بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع تجاری خبر داد و گفت: طی سه سال اخیر کارهای بسیار مهمی با روی کارآمدن دولت یازدهم شکل گرفت که افزایش سهم بخش‌خصوصی، توسعه شرایط سرمایه‌گذاری و پوشش‌های بیمه‌ای و مالیاتی جزو اهداف اقتصادی دولت بوده است.

نام:
ایمیل:
* نظر: