اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶
کد خبر: ۲۵۳۷۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - 09 August 2021
معاون امور زنان با اشاره به اینکه تلاش شد ۹۰۰ مورد مقررات مربوط به زنان در قانون اصلاح شود، تصریح کرد: توان افزایی سازمان های مردم نهاد از دیگر اقدامات معاونت در جهت توان افزایی و گسترده تر شدن فعالیت های تشکل ها در تحقق عدالت جنسیتی بود.
اصلاح ۹۰۰ مورد مقررات مربوط به زنان در قانونبه گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی عصرپرس، معصومه ابتکار روز دوشنبه در نشستی که به مناسبت فرارسیدن ۱۷ مرداد روز خبرنگار و به منظور ارائه گزارش و تشکر معاون رییس جمهوری از خبرنگاران حوزه زنان و خانواده که در معاونت امور زنان و خانواده برگزار شد، به تشریح تلاش‌ها در دولت دوازدهم از نظر دستاوردها و تحولات حوزه زنان پرداخت و گفت: در این دوره ۳۲۰ موافقتنامه و تفاهم‌نامه میان معاونت و دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد مرتبط در جهت تحقق عدالت جنسیتی و تحکیم بنیاد خانواده منعقد شد.

وی با تاکید براینکه خوشبختانه در دوره دولت تدبیر وامید بسیاری از تلاش های گذشته به ثمر و نتیجه رسید، گفت: در عرصه حقوقی هم مجموعه ای حدود سی لایحه و ‌ پیشنهاد مانند لایحه صیانت و حفظ کرامت زنان در برابر خشونت و تشدید مجازات پدر در صورت قتل فرزند و لایحه حمایت حقوقی از اطفال و نوجوانان تنظیم شد و به دولت ارسال شد که برخی از آن در مجلس تصویب و آیین نامه اجرایی آن ابلاغ شده است.

اصلاح ۹۰۰ مورد مقررات مربوط به زنان در قانون

معاون امور زنان با اشاره به اینکه همچنین تلاش شد ۹۰۰ مورد مقررات مربوط به زنان در قانون اصلاح شود، تصریح کرد: توان افزایی سازمان های مردم نهاد از دیگر اقدامات معاونت در جهت توان افزایی و گسترده تر شدن فعالیت های تشکل ها در تحقق عدالت جنسیتی بود. همچنین ۲۰ مستند درباره زنان کارآفرین و بانوان خدوم توسط معاونت تهیه شده است که در سایت هاشور در دسترس همگان قرار دارد.

ابتکار تاکید کرد: امیدواریم دولت بعد این مسیر مبتنی بر داده های روز و فرهنگ ایرانی و اسلامی را ادامه دهد.

معاون امور زنان گفت: خبرنگاران تلاش می کنند تصویری از واقعیت ها ارایه دهند تا مردم بر اساس آن قضاوت و ارزیابی واقع بینانه داشته باشند؛ خبرنگارانی که در راه  تلاش، جان دادند.

دولت دوازدهم دوران بسیار دشواری را در ۱۴۰۰ روز گذراند

وی ادامه داد: دولت دوازدهم دوران بسیار دشواری را در ۱۴۰۰ روز گذراند، دوره ای که با جنگ اقتصادی و تحریم، بحران های طبیعی سیل و زلزله و شیوع کرونا که  کشور را گرفتار کرد، روبه رو بود.

معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه از همه این موارد سخت تر، جنگ روانی است که از داخل و خارج به شدت به دولت فشار تحمیل کرد.

به گفته ابتکار، این موارد کار خبرنگاری را در انتقال پیام و بیان واقعیت و ارتباط گیری با مردم دشوار کرد که باعث شد ذهنیتی غیرواقعی در ذهن مردم شکل گیرد که متاسفانه انتقال خیلی از اخبارهای معاونت امور زنان  و حوزه زنان دشوار شد تا آنجا که فعالیت ها به گوش مردم نرسید.

وی افزود: معاونت امور زنان در این دوره محدودیت ها و کمبودها و کاستی های زیادی داشت تا آنجا که سهم و حقی که هر بخش دولتی از رسانه ملی باید داشته باشد را هم در سطح حداقلی داشت.  

معاون رییس جمهوری با تاکید بر اینکه در سطح ستاد و رسانه ملی مطالب ما جایگاهی نداشت و فضایی به آن اختصاص داده نشد، تاکید کرد: پیش از این چنین روالی برای حذف نیمی از جمعیت کشور سابقه نداشته است.

ابتکار یادآور شد: به همین دلیل تلاش کردیم در انتشار صحیح اخبار با خبرگزاری ها همکاری بیشتری صورت گیرد ضمن اینکه در فضای مجازی تلاش شد تا انعکاس خبر به صورت اینفوگراف، موشن و پادکست و غیره صورت گیرد.

وی یادآور شد: بعد از شیوع کرونا، شکل رسانه هم تغییر کرده لذا ما بیشتر در فضای مجازی با اطلاع رسانی سروکار داریم.

تاکید بر تصویب لایحه کودک همسری در دولت جدید

ابتکار در پاسخ به سوال عصرپرس در خصوص قانون کودک همسری، گفت: باید به مساله کودک همسری به عنوان معضل دردناک اجتماعی نگاه کرد زیرا ابعاد مختلفی دارد که باید از همه جنبه‌های اجتماعی، بهداشتی، حقوقی و مدیریتی بررسی شود.

وی با تاکید بر اینکه همواره تلاش می کنیم دختر بازمانده از تحصیل نداشته باشیم و دختران بتوانند از سن مدرسه دسترسی به مدرسه داشته باشند و ترک تحصیل اتفاق نیافتد، گفت: در کنار این امر، می کوشیم آگاهی لازم بین خانواده ها مبنی بر اینکه ازدواج در سن قانونی و سن درست خود خیلی امر مطلوب و پسندیده ای است را افزایش دهیم.

ابتکار ادامه داد: لایحه کودک همسری در مسیر دولت قرار دارد که امیدوارم در دولت بعدی به تصویب نهایی برسد.

 زیر گرفتن دو زن به دلیل بدحجابی در ارومیه جنایت است

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در دولت دوازدهم، با اشاره به زیر گرفتن دو زن به دلیل بدحجابی در ارومیه توسط یک راننده خودرو پژوپارس طی روز گدشته،گفت: این نوع رفتارهای هیجانی برگرفته از تعالیم دینی ما نیست بلکه برگرفته از سطحی نگری است که متاسفانه رواج داشته و برخی فکر می‌کنند با این رفتارها تکالیف خود را انجام می‌دهند و هیجانات خود را اینگونه نشان می‌دهند در حالی که قطعا این کار مردود است و اگر این دو زن با ماشین زیر گرفته شده‌اند، جنایت است و فرد باید به کیفر خود برسد.





خبرنگار: وجیهه مرادی
نام:
ایمیل:
* نظر: