اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۶
کد خبر: ۱۷۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۷ دی ۱۳۹۵ - 27 December 2016
قائم مقام وزیر نیرو:
قائم مقام وزیر نیرو گفت: پیش بینی ها حاکی از در پیش بودن سال دشوار آبی در سال آینده است و باید سطح آمادگی خود را برای ارایه خدمات افزایش دهیم.

سرویس اقتصادی عصرپرس: ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو در نشست سالیانه معاونان بهره برداری شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی سراسر کشور در تالار آبگینه شرکت آبفای استان تهران افزود: از ابتدای سال آبی جاری(مهرماه) تاکنون، میانگین بارش ها 40 میلیمتر بوده که در همسنجی با پارسال (99 میلیمتر) کاهش چشمگیری نشان می دهد.

به گزارش ایرنا،محمودی درادامه گفت: سرمایه گذاری کنونی در بخش بهره برداری کشور بیش از 450 هزار ریال به قیمت دفتری است.

محمودی گفت:بهره برداری از تجهیزات، حفظ تاسیسات و کاهش استهلاک آنها از جمله ماموریت های اصلی فعالان بخش بهره برداری آب و فاضلاب است که باید با شیوه های نوین و مدرن انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم جدی گرفتن بازرسی فنی و برنامه ریزی شده هشدار داد؛ کوچکترین سهل انگاری در کار می تواند منجر به پدیده های اجتماعی شود.

قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به وجود 25 میلیون مشترک خدمات آب و فاضلاب در کشور تصریح کرد: اعتماد مردم سرمایه کاری ما است و اگر قصوری در خدمات رسانی داشته باشیم، اعتماد مردم سلب می شود و باید بازنگری در شاخص های پاسخگویی به مردم انجام دهیم .

وی سیاست وزارت نیرو را ارتقای کیفیت و استاندارد آب عنوان و تاکید کرد باید در این زمینه به سرمایه گذاری و رفع نارسایی ها پرداخت.

محمودی ، آب به حساب نیامده و اصلاح ابزارهای مصرف را از دیگر مقوله های مدنظر برشمرد و گفت: هنوز ابزارهای مصرفی مردم نظیر کولرها، ظرفشویی ها، لباس شویی ها و ... آب زیادی مصرف می کنند و باید بهره برداران با کمک وزارت صنعت، معدن و تجارت به ارایه راهکار برای آن بیاندیشند.

در ادامه حمیدرضا تشیعی معاون نظارت بر بهره برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز گفت: ارایه خدمات به صورت پایدار و پیوسته مطابق با استانداردها و بهبود ظرفیت ها و سیستم ها هدف اصلی در بهره برداری است و در غیر این صورت سلامت جامعه و محیط به مخاطره می افتد.

به گفته این مقام مسوول، هم اکنون بیش از 450 هزار میلیارد ریال سرمایه در اختیار بهره برداران بخش آب و فاضلاب کشور است.

وی افزود: ارایه خدمات استاندارد در بهره برداری نیازمند توانمندی، اطلاعات، دانش، منابع مالی خرد اقتصادی، سیستم ها و روش های نوین است.

تشیعی، ذات کار بهره برداری را مشارکت طلبی دانست و افزود: در این مسیر باید به جلب مشارکت بخش خصوصی، مشترکان و سایر نهادهای ذیربط پرداخت.

وی با اشاره به مقوله اقتصاد مقاومتی در حوزه بهره برداری افزود: تنوع بخشی به منابع مالی، مدیریت بحران های احتمالی، مدیریت تقاضا و مصرف و بهبود فرآیند نگهداشت دارایی های فیزیکی و ارتقای شایستگی های فردی نیروی انسانی برای دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی مورد نیاز است.

تشیعی افزود: نظام جامع بهره برداری آب و فاضلاب در دستور کار قرار گرفته است تا یک بار برای همیشه یک چارچوب اساسی برای بهره برداری تدوین شود.

 

پایان پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر: