به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از صداوسیما، سید اصغر برائی نژاد مدیرکل دامپزشکی استان تهران با اشاره به اینکه شهروندان دام را از مراکز مجاز خریداری و ذبح را در همان مرکز انجام دهند افزود: چنانچه امکام ذبح دام در مراکز مجاز وجود ندارد ذبح و عملیات آماده سازی لاشه با رعایت نکات کامل بهداشتی با دستکش، عینک و ماسک انجام شود تا از انتقال بیماری ها جلوگیری شود.
وی گفت: گوشت گرم
دام چه در مراکز بهداشتی و چه در منزل ذبح شده باشد باید 24 ساعت در یخچال بماند و
دوره پیش سرد را بگذراند و پس از آن مصرف شود.
مدیرکل دامپزشکی
استان تهران افزود: معاینه قبل از کشتار و حین کشتار، نظارت شرعی و بررسی گوشت لاشه
بعد از ذبح و بسته بندی آن در بسته های بهداشتی از خدماتی است که در مراکز عرضه مجاز
دام ارائه می شود.
برائی نژاد تأکید
کرد: از آنجا که در فصل گرم قرار داریم و بیماری های مشترک انسان و دام شامل تب کریمه
کنگو، سیاه زخم و تب مالت شایع است شهروندان برای حفظ سلامت خود و خانواده توصیههای
بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند.
وی گفت: دام زنده
از عشایر استان تهران و بخشی دیگر نیز از استان های مجاز منتقل شده است.
مدیرکل دامپزشکی
استان تهران افزود: شرکت پشتیبانی امور دام با همراهی سازمان دامپزشکی برای تأمین دام
زنده و لاشه دام بهداشتی برنامه ریزی کرده اند.
برائی نژاد گفت:
امسال علاوه بر دام زنده، لاشه گوشت نیز با قیمت مناسب در مناطق 22 گانه شهر تهران
در همهمراکز عرضه دام آماده تحویل به شهروندان است.