اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱
کد خبر: ۲۸۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 19 January 2022
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو:
معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو به ظرفیت‌های بخش برق وزارت نیرو نیز اشاره کرد و گفت: در بخش برق گام‌های بزرگی توسط متخصصان برداشت شده، به‌طوری‌که بیش از 86 هزار مگاوات نیروگاه احداث و کشورمان یکی از 14 کشور نیروگاه ‎ساز بزرگ دنیاست.
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌های قانون مدیریت خدمات کشوریبه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس ازپاون، رضا انجم‌شعاع در سومین نشست هم‌اندیشی معاونت سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور با معاونان مدیریت و منابع انسانی دستگاه‌های اجرایی با تاکید بر نگاه ویژه دولت سیزدهم به دو حوزه مهم آب و برق، اظهار کرد: وزارت نیرو با 200 شرکت وابسته و تابعه دو خدمت زیربنایی یعنی تامین آب و برق را به مردم ارائه می‌کند.

وی اضافه کرد: وزارت نیرو در کنار 715 سد که 54 میلیارد مترمکعب آب را ذخیره، 30 هزار کیلومتر خطوط انتقال آب، 16 هزار کیلومتر شبکه‌های آبیاری، 166 تصفیه‌خانه آب، 18 میلیون مشترک در بخش آب و 8 میلیون مشترک فاضلاب را مدیریت می‌کند.

انجم شعاع به ظرفیت‌های بخش برق وزارت نیرو نیز اشاره کرد و گفت: در بخش برق گام‌های بزرگی توسط متخصصان برداشت شده، به‌طوری‌که بیش از 86 هزار مگاوات نیروگاه احداث و کشورمان یکی از 14 کشور نیروگاه ‎ساز بزرگ دنیاست.

به گفته وی، طول شبکه‌های انتقال برق 54 هزار و 800 کیلومتر است که برق 30 میلیون مشترک در حوزه برق را تامین می‌کند.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو با اشاره به ناترازی در بخش برق کشور، تصریح کرد: با وجود همه تلاش‌های صورت گرفته شده در سال‌های گذشته اما شاهد یک ناترازی هستیم که دولت سیزدهم با یک برنامه‌ریزی منسجم و منظم به دنبال افزایش 35 هزار مگاواتی ظرفیت برق کشور در چهار سال آینده است.

انجم شعاع بر لزوم توجه به آموزش نیز تاکید کرد و گفت: خدمات متنوعی که در بخش برق و آب انجام می‌شود بدون تکیه بر فناوری‌های روز امکانپذیر نبوده و باید با پیشرفت علم خدمات را بروزتر کنیم.

معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو توجه به پژوهش‌های حوزه منابع انسانی و اصلاح ساختار را ضروری دانست و افزود: یکی دیگر از کارهای مهمی که در این دوره می‌توانیم انجام دهیم، توجه به پژوهش‌های کاربردی منابع انسانی است که در این بخش مشکلات عدیده‌ای داریم. بسیاری از پژوهش‌ها در حوزه فنی است و باید بخشی از این پژوهش‌ها را به حوزه منابع انسانی سوق دهیم.



نام:
ایمیل:
* نظر: