اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۳۹۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 31 October 2024
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر مطرح کرد: 

تاکید بر توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان ها در مسیر نیاز کشور 

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان ها، گفت:  توسعه اقتصاد دانش بنیان تنها از طریق جذب نیرو انسانی کار آمد و آموزش دیده صورت می‌گیرد که در این راستا رویداد باور طراحی و اجرا شده است. 
تاکید بر توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان ها در مسیر نیاز کشور به گزارش خبرنگار سرویس علمي عصرپرس،  علیرضا رهایی رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر در  رویداد باور۲ طرح ملی ترویج کارآفرینی با تاکید براینکه  امروز در همه دنیا عامل موفقیت دولت ها دانش است و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان برای رسیدن به این جایگاه در حال انجام است. 

رهایی ادامه داد: توسعه اقتصاد مبتنی براین موضوع  است و از طریق جذب نیروی انسانی کار آمد و آموزش دیده صورت می‌گیرد. 

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به اینکه شما دانشجویان عزیز یک صندلی در دانشگاه دارید گفت: باید این جایگاه با قدرت به افراد آموزش دیده و پرتوان دیگر انتقال داده شود. 

وی در ادامه با اشاره به ۲۰ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه امیر کبیر ، گفت: دانشجویان دارای ایده باید به بیان ایده‌های خود بپردازند و دانشگاه نیز به کاربردی کردن ایده‌ها بپردازد که در این راستا پارک علمی فناوری دانشگاه امیرکبیر با بیش از ۲۰۰ واحد رشد و دانش بنیان در این پارک فعالیت می کنند و تسهیلاتی برای افزایش و نوآوری دانشگاه و پارک پرداخت می شود. 

وی افزود: ما باید بر اساس برنامه ۵ ساله در محیط دانشگاه بستر جذب استعداد فراهم کرده و فعالیت جهت دار متناسب با نیاز ها را تعریف و شرکت های موفقی داشته باشیم. 

رهایی با تاکید براینکه  شناسایی نیاز مبتنی بر ایده پردازی موفق است، اظهار داشت: ایده ها باید براساس نیاز تولید دانش بنیان و به تبع آن فروش و جذب مشتری و در نهایت به تولید ثروت بیانجامد. 

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه همه مسئولان بر اقتصاد دانش بنیان تاکید دارند و مبنای این موضوع  است، ادامه داد: معاونت  علمی و فناوری  ریاست جمهوری  پشتیبانی خود را برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و همراهی جوانان خلاق را دارد تا نیاز کشور مسیر رشد خود را طی کنند. 

وی افزود: ترویج کارآفرینی باید در کنار آموزش روند توسعه کارآفرینی را دنبال  کند و عدالت آموزشی و کار آفرینی انجام شود. 

رهایی در ادامه با ابزارامیدواری که بهترین بهره در این رویداد ایجاد شود، گفت: در حال حاضر بستر مناسب برای موفقیت و ورود به بازار کار و تشکیل شرکت های دانش بنیان و تولیدات مورد نیاز کشور  فراهم شده است.


عبداله زاده /تمرکز خاص وزارت علوم به ورود فناوری در دانشگاه  ها

تاکید بر توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش بنیان ها در مسیر نیاز کشور در این ادامه امین عبداله زاده مدیر کل دفتر پشتیبانی فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تقدیر از برگزار کنندگان این رویداد،  گفت: در دنیا دانشگاه ها از نسل یک تا ۵ مطرح می شود که هدف نسل های گذشته معرفی معلم خوب به دانشگاه ها بود، اما دانشگاه های نسل ۵ به سمت فناوری و کارآفرینی حرکت کرده است و فردی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می شود باید منجر به رفع نیاز جامعه خود و ایجاد خلاقیت و فناوری شود.  

وی افزود: در همین راستا وزارت علوم در دو سال گذشته معاونت ویژه فناوری ایجاد کرده و تمرکز خاصی بر استخر ورودی فناوری صورت گرفته و با ورود ایده های اولیه و افزایش کیفیت آنها آموزش و پروش ایده ها صورت گیرد.

عبداله زاده با تاکید براینکه تعداد پارک های علم فناوری استانی و دانشگاهی به صورت قابل توجهی افزایش یافته اما باید به این استخر ورودی پرداخته شود، گفت: این ماموریت به دانشگاه امیرکبیر سپرده شده  و در همین خصوص نیز از سال گذشته با اجرای طرح باور و با کشف استعدادها و سرمایه گذاری بر روی ایده های نو تلاش شده است که امیدوارم با انرژی و انگیزه ای که در دانشجویان و مسوولان  وجود دارد در آینده موفق تر عمل کرده تا کسب و کار های خلاق ایجاد شود.

به گزارش عصرپرس،رویدادهای باور۲ طرح ملی ترویج کارآفرینی به ابتکار معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه امیر کبیر با حضور اساتید و دانشجویان کار آفرین باهدف ترویج کارآفرینی در میان جامعه دانشجویان و با برگزاری کارگاه‌های آموزشی کسب و کار برگزار شد.





خبرنگار: پروین مرادی







خبرنگار: پروین مرادی