سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت:
اولین مورد ابتلا به گونه جهش یافته کرونا «امیکرون» در امارات گزارش شد
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اشاره به شناسایی اولین مورد ابتلا به گونه جهش یافته کرونا معروف به «امیکرون» در امارات، گفت: رعایت شیوهنامه های بهداشتی و انجام و تکمیل واکسیناسیون کماکان بهترین سپر مقابله با این گونه نوپدید است.
به گزارش عصرپرس از وبدا، محمد هاشمی سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اولین مورد ابتلا به گونه جهش یافته کرونا معروف به «امیکرون» در امارات نیز گزارش شد، گفت: مشخصات سوش جدید کرونا هنوز درحال بررسی است وبر اساس مستندات فعلی تمامی توصیه های قبلی ارائه شده از وزارت بهداشت موکدا توصیه می شود.
وی ادامه داد: تاثیر واکسن و رعایت پروتکلهای اعلام شده قبلی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری نه تنها از ارزش آنها در پیشگیری کاسته نشده، به همان قوت قبلی موثر هستند.
تنها مرجع اصلی و علمی و اطلاع رسانی همچنان فقط وزارت بهداشت است
مهندس هاشمی تصریح کرد: استفاده از داروهای پیشنهاد شده توسط افراد غیر متخصص، و بهره گیری از روش های نامتعارف و ...باید پرهیز جدی شود.
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تنها مرجع اصلی و علمی و اطلاع رسانی همچنان فقط وزارت بهداشت است، مطرح کرد: به مردم عزیز پیشنهاد می شود ضمن حفظ خونسردی و صبوری به شایعات توجهی نداشته باشند و اطمینان داشته باشند دولت محترم و وزارت بهداشت در کنار افزایش اقدامات احتیاطی سختگیری های مرزی را تشدید خواهد کرد.