به گزارش عصرپرس از وبدا، این نشست با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، مدیران ارشد وزارت بهداشت، اعضای شورای اطلاعرسانی دولت و نمایندگان رسانهها برگزار شد.
وزیر بهداشت با اشاره به لزوم مستندسازی دقیق وقایع اخیر تصریح کرد: اگر این اتفاقات ثبت نشوند، ممکن است روایتهای متفاوت و گاه تحریفشدهای از آنها ارائه شود. ثبت درست این وقایع، زمینهساز ارائه یک روایت برنده و الهامبخش خواهد بود.
وی ادامه داد: روایت موفق از ایثار و فداکاریها، نهتنها روحیه عمومی را تقویت میکند، بلکه انگیزهای قوی برای نیروهای جوان و کادر درمانی فراهم میسازد.
ظفرقندی با تأکید بر آسیبهای وارده به مراکز درمانی، بیمارستانها و آمبولانسها در جریان جنگ اخیر گفت: در کنار ثبت وقایع، باید آنالیز دقیقی از نقاط ضعف، قوت و فرصتها صورت گیرد تا با تکیه بر تجربیات، برای آینده بهتر برنامهریزی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به خاطرهای از انتقال مجروحان در یکی از آمبولانسهای اورژانس اوین اشاره کرد و گفت: در شرایطی که ظرفیت یک تا دو بیمار در این آمبولانس وجود داشت، چندین مجروح منتقل شدند و جانشان نجات یافت؛ اینها همان حماسههایی است که باید برجسته و بازگو شود.
وزیر بهداشت همچنین از سازماندهی سریع و کارآمد کادر درمان در زمان بحران به عنوان یکی از نقاط قوت یاد کرد و افزود: «در شرایط بحرانی، مهمترین عامل موفقیت، آمادگی و ساماندهی فوری نیروهاست.
به گفته وی، بازدیدهای میدانی وزارت بهداشت از مناطق مختلف، نشاندهنده رضایت ۹۹ درصدی مردم از خدمات درمانی و امدادی بوده است.
ظفرقندی در پایان با قدردانی از حضور فعال و مؤثر داوطلبان جوان خاطرنشان کرد: جوانانی که برای خدمت به ایران پا پیش گذاشتند، سرمایههای ارزشمند کشور هستند و باید با برنامهریزی دقیق، این ظرفیتها را حفظ و تقویت کرد.
گفتنی است، در پایان این نشست، از زحمات دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر حسین کرمانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، توسط رئیس شورای اطلاعرسانی دولت تقدیر به عمل آمد.