به گزارش عصرپرس، زهرا بهروزآذر روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود: از ابتدا به این طرح نقد جدی داشتیم و اشکالات زیادی در اجرای آن وجود داشت، طرح اصلاحیه نه تنها آن موارد و مشکلات را رفع نمی کند بلکه در آن بحث جدید دیگری به صورت یکجانبه مطرح شده است.
وی تصریح کرد: موضوع مهریه یکی از مسایل مهم خانوادههاست و مهمترین دغدغهای که منجر به ارائه طرحی به مجلس شد این است که بتوان تعداد زندانیان آقا را کاهش داد.
معاون رییس جمهور افزود: مسئله طرح فعلی(با تغییرات اعمال شده در مجلس)، فشارهای اقتصادی است و یکباره، عدد ۱۱۰ به ۱۴ سکه تقلیل یافته، واقعیت این است که مهریه صرفاً یک عدد و فقط یک دین مادی نیست بلکه یکی از اضلاع مهم نظام حقوقی خانواده محسوب می شود.
بهروزآذر گفت: اگر قرار است این ضلع اصلاح شود باقی اضلاع هم باید بررسی و اصلاح شود، چون این موضوع آثار مختلفی روی زندگی همه جامعه به خصوص زنان خواهد داشت.
وی تصریح کرد: موضع مشخص معاونت امور زنان و خانواده این است که طرح اصلاح مهریه در مجلس باید متوقف شود چون اصلاً مطالعه جدی در این زمینه نشده است
بهروزآذر گفت: از نمایندگان درخواست میکنیم این طرح را فعلا متوقف کنند چراکه این مساله صرفا برای آقایان نیست و به همان نسبت مرتبط با خانمها هم هست.
وی افزود: اینکه ما یکجانبه فقط آقایان را ببینیم و خانمهایی که برای آنها این مسئله بسیار اهمیت دارد را حذف کنیم، اصلا با رویکرد حاکمیت و دولت سازگار نیست.
به گفته وی، همه تلاشمان را میکنیم تا در جلسات تخصصی و مشارکت و همراهی معاونت حقوقی دولت و وزارت دادگستری، نظر جمعی دولت در این خصوص را اعلام کنیم.