اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۲۲۳۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 24 April 2025
درد دل خانواده یک بیمار که گرفتار یک بیمارستان خصوصی شده است

در بیمارستان های خصوصی چه خبر هست؟

نظارت بر همه امور در اداره کشور حرف اول را میزند تا زمانی که یک نظارت کامل همراه با اعمال قانون در کشور وجود نداشته باشد، نمی توان نسبت به اصلاح و حل مشکلات اتفاق خاصی بیفتد. همه ما با بیماری سر و کار داریم و همواره دو مسئله دغدغه مردم است دریافت خدمات درمانی مناسب جهت بهبود حال بیمار و نکته مهم دیگر هزینه ها است.

در بیمارستان های خصوصی چه خبر هست؟به گزارش عصرپرس، یکی از شهروندان با ارسال نامه ای و خطاب به رئیس جمهور درباره مشکلی که برای فرزندش در یکی از بیمارستانها پیش آمده سخن گفته است.

جناب دکتر پزشکیان ریاست جمهور محترم 

لازم دانستم به عنوان یک شهروند ایرانی، به عنوان یک مدیر مطرح در سطح جامعه، به عنوان یک انسان از شرایط وخیم درمان در بیمارستانهای خصوصی تهران گله گذاری کنم.

چندی قبل فرزندم نیاز به عمل جراحی لاپروسکویی داشت که پزشک معالج بیمارستان ... را جهت جراحی معرفی کرد.

ساعت پنج صبح روز یکشنبه ۱۴۰۴/۰۱/۲۴ به پذیرش بیمارستان مراجعه و با پرداخت ۷۰ میلیون تومان دخترم را بستری کردند و روز دوشنبه تقاضای دریافت ۷۰ میلیون تومان دیگر کردند و روز سه شنبه تقاضای دریافت ۱۰۰ میلیون تومان جمعا ۲۴۰ میلیون تومان دریافت کردند و روز چهارشنبه به هنگام تسویه حساب، حسابداری بیمارستان اعلام کرد که ۱۴ میلیون تومان اضافه دریافت شده که ظرف ۷۲ ساعت به حساب شما مسترد می گردد.

در روز چهارشنبه دخترم را ترخیص و در روز پنجشنبه پس از یک روز دخترم دچار تب بالا و در ساعت ۱۲ شب به بیمارستان مراجعه کردیم که با توجه به طلب ۱۴ میلیونی و سابقه بستری از پذیرش دخترم خودداری کردند و گفتند که باید ۴۰ میلیون تومان واریز کنید تا پذیرش شود و اگر پرداخت نشود امکان پذیرش میسر نیست.

سوال اول اینکه تمام این اتفاقات در کشوری افتاده که تلاش دارد عدالت و قانون را برقرار کند اما میبینیم که تلاش بر این است تا خلاف آن اقدام شود.

مسئولان از هزینه های درمان و دارو در کشور آگاه هستند اگر یک نفر اين مبالغ را نداشته باشد باید چه کند؟

 برخورد بیمارستان - با بیمار و همراهان او در مراجعه دوم و مطالبه مبلغ ۴۰ میلیون تومان دیگر با توجه به این که بیمار خودشان بوده و هر گونه اتفاق ، مسئولیتش بر عهده بیمارستان است این مسئله را اثبات می‌کند که نظارت و اعمال قانون وجود ندارد.

حال سوال من این است که آن خانواده ای که توان مالی ندارد در این کشور باید بمیرد؟

این بیمارستان همان بیمارستانی است که چند سال قبل بیماری با دست شکسته به بیمارستان مراجعه کرد و راهی بهشت زهرا شد و چندین بیمار دیگر هم با مراجعه جهت درمانهای عادی راهی دیار باقی شدند که موضوع رسانه ای شد. 

تقاضا دارم شفاف سازی کنید و واقعیتها را پنهان و مخدوش نکنید، بیمارستانهای خصوصی برای سهامداران فقط جنبه تجاری دارد و در شرایط بد و بحرانی کشور و کمبود کادر درمان و پزشک مجبور هستید با این معضلات سازش کنید .

نام بیمارستان و نام بیمار بستری شده در آن بیمارستان در روزنامه موجود است.

منبع: سیاست روز