اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۳۲۴۶
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۶ تير ۱۴۰۴ - 07 July 2025
سخنگوی دولت:

افزایش اختیارات استانداران از دغدغه‌های رئیس جمهور است

سخنگوی دولت با بیان این که، واگذاری اختیارات به سطوح اجرایی محلی از سیاست‌های کلان دولت محسوب می‌شود، گفت: افزایش اختیارات استانداران از دغدغه‌های رئیس جمهور است.

افزایش اختیارات استانداران از دغدغه‌های رئیس جمهور استبه گزارش سرویس سیاسی عصرپرس، فاطمه مهاجرانی روز دوشنبه در دیدار با جمعی از مدیران مازندران در ساری با اشاره به سیاست‌های دولت مبنی بر واگذاری اختیارات بیشتر به سطوح اجرایی محلی، اظهار کرد: رئیس‌جمهور بر ضرورت تمرکززدایی و واگذاری اختیارات وزرا به استانداران تاکید دارد.

وی اضافه کرد: هدف از این رویکرد حرکت به سمت الگوی حکمرانی مدیریتی و تصمیم‌گیری مبتنی بر شرایط بومی هر منطقه است.

سخنگوی دولت با اشاره به اقدام ابتکاری استانداری مازندران در سامان‌دهی فعالیت نانوایی‌ها و افزایش زمان خدمت‌رسانی، این برنامه را نمونه‌ای موفق از تصمیم‌گیری متناسب با نیازهای منطقه‌ای عنوان کرد و افزود: لازم است استانداران و مدیران محلی با تکیه بر شناخت دقیق از شرایط استان خود، سیاست‌گذاری‌های متناسب انجام دهند.