مدیر امور آبفای شهرستان قدس اعلام کرد
توسعه شبکه آبرسانی به طول ۶۰۰ متر در قدس
مدیر امور آبفای شهرستان قدس گفت: در آبان ماه سال جاری ۶۰۰ متر توسعه شبکه آبرسانی در شهرستان قدس اجرا شد.
به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از روابط عمومی شهرها و شهرکهای غرب تهران، بهزاد رضوانی با اعلام این خبر گفت: با توجه به توسعه روز افزون بافت شهری در سطح شهرستان قدس و به تبع آن نیاز آبی شهروندان، همچنین در راستای ساماندهی انشعابات غیر مجاز این عملیات ظرف مدت کوتاهی انجام شده است.
وی افزود: عملیات لوله گذاری بطول ۶۰۰ متر در شهرک زندیه، خیابان های میثم چهارم ، پنجم و خیابان نیکان با لوله های به اقطار ۹۰ ،۱۱۰ و ۲۰۰ از جنس پلی اتیلن اجرا شد.
رضوانی با بیان این که توسعه شبکه آبرسانی علاوه بر ساماندهی انشعابات غیر مجاز سهم قابل ملاحظه ای در کاهش حوادث ناشی از اخذ انشعابات غیر استاندارد دارد اظهار داشت: با جمع آوری انشعابات غیر مجاز هدر رفت آب را به حداقل رسانده ایم و متخلفین جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده اند