به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس، براساس این تفاهمنامه که به امضاء محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن وتجارت ایران و«نیهات زیپکچی» وزیر اقتصاد ترکیه و «شیخ احمد بن جاسم آل ثانی» وزیر اقتصاد قطر رسید با تشکیل کارگروهی مشترک عبور کالا و ترانزیت محصول بین سه کشور تسهیل خواهد شد.
همچنین این تفاهمنامه راه توسعه روابط اقتصادی فی مابین سه کشور و رفع موانع ارسال کالاهای 2 کشور ایران وترکیه به قطر را هموار خواهد کرد. این کمیته قرار است موانع و مشکلاتی را بررسی کند که باعث شده است ارسال کالاها از طریق خاک ایران به قطر به کندی صورت گیرد و همچنین راهکارهای سرعت بخشیدن به این امر را پیدا کند.
این تفاهمنامه درحالی به امضاء سه کشور ایران، ترکیه و قطر میرسد که کشور قطر به دلیل بهانه تراشیهای عربستان سعودی در تحریم همسایگان عرب خود قراردارد و این مسئله ارسال کالا به قطر را با مشکلاتی مواجه کرده است.