به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس از خانه ملت، علی ابراهیمی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش قیمت نان، گفت: نان جزء اقلام مصرفی مردم است و قیمت آن باید طوری باشد که همه اقشار قدرت خرید آن را داشته باشند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش قیمت نان باید مترادف با افزایش کیفیت این محصول باشد، اظهار داشت: این موضوع هیچ توجیهی ندارد که فقط شاهد افزایش قیمت باشیم، اما کیفیت ارتقا پیدا نکند.
نماینده مردم شازند در مجلس از بررسی افزایش قیمت نان در کمیسیون کشاورزی مجلس خبر داد و تصریح کرد: برنامهریزیهای لازم برای دعوت از مسئولان حوزه وزارت صنعت و نیز وزارت جهاد کشاورزی برای حضور در کمیسیون کشاورزی مجلس را انجام دادهایم تا نسبت به افزایش قیمت نان به نمایندگان پاسخگو باشند.
ابراهیمی اضافه: در هر صورت نباید افزایش قیمت نان به حدی باشد که قدرت خرید مصرفکننده کاشه یابد، این اصلا منطقی نیست.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: هنوز زمان دقیق بررسی افزایش قیمت نان در کمیسیون کشاورزی مجلس مشخص نیست، اما تلاش میکنیم در اسرع وقت این کار صورت گیرد.