اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۶۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - 09 April 2026

بعثت خون؛ حضور مردم پایتخت در چهلمین روز عروج قائد امت

چهلمین روز عروج ملکوتی قائد عظیم‌الشأن امت اسلام، حضرت آیت‌الله العظمی امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای، با برگزاری مراسم باشکوه سوگواری در پایتخت از میدان جمهوری اسلامی تهران تا محل شهادت ایشان در حال برگزاری است.

بعثت خون؛ حضور مردم پایتخت در چهلمین روز عروج قائد امتخبرنگار: معصومه مرادی

به گزارش عصرپرس، مراسم چهلمین روز عروج ملکوتی رهبر شهید انقلاب اسلامی، با حرکت دسته‌های عزاداری و خروش مردم قدرشناس تهران از ساعت ۹:۴۰ صبح امروز (پنجشنبه) در محدوده خیابان جمهوری اسلامی به سمت مقتل ایشان آغاز شد.

در چهل روز گذشته، جهان در حالی شاهد مقاومت مقتدرانه ملت قهرمان ایران در مقابل تجاوز وحشیانه صهیونی-آمریکایی بود که بی‌تردید رکن اصلی این مقاومت شجاعانه در گرو آموزه‌های رهبر انقلاب و توصیه‌های راهگشا و داهیانه ایشان برای مقابله با نظام سلطه است.

عزاداران و دلدادگان مکتب آن امام شهید در این مسیر با سینه‌زنی، نوحه‌خوانی و برپایی مجالس روضه، به سوگواری و اعلام وفاداری به آرمان‌های آن قائد فقید خواهند پرداخت و این مراسم تا پاسی از امشب ادامه خواهد یافت.

امروز جمهوری اسلامی ایران در شرایطی چهلمین روز  رجعت مقتدایشان را پشت سر می‌گذارد که از لایه‌های سخت و پیچیده یک جنگ تمام‌عیار در مقابله با تمامی اضلاع جبهه شرارت، با سربلندی در حال عبور است.

ایران در این چهل روز نه‌تنها تمامی محاسبات معاندان را درهم ریخت، بلکه با نمایش عزم و اقتدار ملی، افق‌های نوینی را در ادراک متحدان خود نیز گشود. جنگ چهل‌روزه صرفاً یک پیروزی نظامی نبود، بلکه نقطه عطفی در تغییر معادلات راهبردی منطقه و جهان به شمار می‌آید.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
captcha