اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۵۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - 27 March 2026

‌تقابل غرب وحشی وحشی و ایران متمدن

امروزه غرب به سردمداری یک دیوانه متوهم به نام ترامپ بیش از هر زمانی خوی حیوانی این متمدن نماها را برای جهانیان به تصویر کشیده است.

‌تقابل غرب وحشی وحشی و ایران متمدن.عصرپرس: تصویر واقعی جامعه آمریکا را در گذشته های دور بارها درسینمای هالیوود والبته در هیبت یک قدرت پوشالی دیده ام .ولی آنچه که امروز آمریکا را به حقیت جویان عالم معرفی می‌کند مرا به یاد فیلم"غرب وحشی وحشی می اندازد.با این تفاوت که امروز این وحشی گری را به عینه در جای جای ایران سربلند به نطاره نشسته ام.

امروز آمریکای جنایتکار که بیشتر در هیبت سگ دست آموز اسرائیل و صهیونیزم غاصب وارد عرصه نبرد با تمدن یکپارچه ایران عزیز شده است بطور هدفمند از یک سو پیوست عمیق تاریخی،فرهنگی ،تمدنی و نهادی این کشور و از سویی دیگر آینده ایران را مورد هجمه قرار داده است .

در این تهاجم غیر انسانی و وحشیانه تا کنون بیش از ۱۲۰بنای تاریخی ثبت شده در سراسر کشور آسیب دیده اند که ۴۳مورد آن در شهر تهران است.و این آثار بخشی از هویت و تاریخ تمدن ما هستند.

این تهاجم بی رحمانه به گذشته و آینده ما نشان می‌دهد که دشمن کینه توز کمر همت بسته  که هویت وجودی و سرزمینی ما را ببلعد.و البته دردآورتر از این حملات چنگیز گونه بی مسئولیتی و بی توجهی سازمان‌های به اصطلاح مدافع حقوق بشر خصوصا سازمان ملل و یونسکوست که انگار در خواب خرگوشی فرو رفته اند.

والبته تجربه تاریخی نشان داده است که هیچ امیدی به این سازمان ها ی بین المللی نباید بست چرا که هرگز در برابر جبهه زر و زور و تزویر در سال‌های اخیر نه تنها موضع منصفانه و عادلانه ای نگرفته اند بلکه غالبا اعتبار و جایگاه خود را به تاراج گذاشته‌اند و همیشه ملت های مظلوم در تمام جغرافیای عالم از آمریکای لاتین تا خاورمیانه ، آسیا و آفریقا  قربانی تیغ بی عدالتی  و تصمیمات نا صواب این سازمان‌های به ظاهر مدافع حقوق بشر شده اند..

و اما آنچه در خاطره تاریخ خواهد ماند این است که در برابر زیاده خواهی غرب وحشی وحشی و ارباب کودک کش صهیونیزم آن در اسرائیل متوحش تنها راه نجات، مقاومت و مبارزه تا مالیدن پوزه این جانیان و متجاوزین به قاموس انسانیت به خاک است .به امید آن روز.

غلامحسین شاه علی
نویسنده وکارگردان سینما وتاتر.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
captcha