اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۵۶۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - 15 February 2026

پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت عنایت‌الله بخشی

رئیس قوه قضاییه طی پیامی درگذشت هنرمند متعهد، عنایت‌الله بخشی را تسلیت گفت.

پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه در پی درگذشت عنایت‌الله بخشیبه گزارش عصرپرس از مرکز رسانه قوه قضاییه، در این پیام حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای اظهار کرد: درگذشت هنرمند متعهد و برجسته مرحوم آقای عنایت‌الله بخشی رحمة‌الله‌علیه از پیشکسوتان سینما، تلویزیون و تئاتر را به جامعه‌ی هنری کشور و به همه‌ی دوستداران ایشان و به خاندان گرامی‌اش تسلیت می‌گویم.»

محسنی اژه‌ای افزود: آن مرحوم در شمار هنرمندانی بود که همواره به ارزش‌های اسلامی و ملی وفادار ماند و با نقش‌آفرینی در آثار فاخر و ماندگار، به اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی خدمت کرد.

رئیس قوه قضاییه اظهار کرد: از خداوند متعال رحمت و مغفرت و علو درجه برای آن فقید سعید و صبر و اجر برای بازماندگان مسألت می‌کنم.

به گزارش عصرپرس:رئیس قوه قضاییه ۱۹ فروردین امسال با حضور در منزل «عنایت‌الله بخشی» از هنرمندان متعهد و پیشکسوت با وی و خانواده‌اش دیدار کرد و جویای احوال این هنرپیشه باسابقه شد.

بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
captcha