به گزارش عصرپرس از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای در این پیام تسلیت اظهار کرد: «درگذشت هنرمند و سینماگر متعهد و انقلابی مرحوم محمد کاسبی را به جامعهی هنری کشور و به خانواده گرامیاش تسلیت میگویم. از خداوند متعال رحمت و مغفرت برای آن فقید سعید و صبر و اجر برای بازماندگان مسألت دارم.»
محمد کاسبی بازیگر و کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون امروز یکشنبه ۲۰ مهر پس از طی یک دوره بیماری درگذشت.
کاسبی، متولد ۴ خرداد ۱۳۳۰ در تهران، تحصیلات خود را در دبستان رازی و دبیرستانهای الهی، فاتح و رستاخیز به پایان رساند و در سال ۱۳۵۰ دیپلم گرفت. او از ۱۳ سالگی فعالیت هنری خود را با تئاتر در کاخ جوانان آغاز کرد و از سال ۱۳۵۰ به اداره تئاتر تهران پیوست.
کاسبی ابتدا در رشته پزشکی پذیرفته شد، اما به دلیل علاقه به هنر، آن را رها کرد و پس از گذراندن خدمت سربازی، در سال ۱۳۵۳ وارد دانشکده هنرهای دراماتیک در رشته بازیگری و کارگردانی شد. در دوران دانشجویی در نمایشهایی چون یک نمایش طولانی، مدا، مهتابی برای محرومین، در مه بخوان و بهترین بابای دنیا نقشآفرینی کرد و همزمان به دوبله نیز پرداخت.
پس از انقلاب، دو سال مسئول واحد نمایش رادیو و گوینده رادیو بود. او از اعضای موسس حوزه اندیشه و هنر اسلامی (بعدها حوزه هنری) و از بنیانگذاران مرکز هنرهای نمایشی وزارت ارشاد است. نخستین فیلم حوزه هنری، توبه نصوح، با مشارکت او ساخته شد.
«خوش رکاب»، «خوش غیرت»، «صاحبدلان»، «رعنا»، «سه دونگ سه دونگ»، «بچه مهندس» از جمله آثار تلویزیونی مرحوم کاسبی است.
«مریم مقدس»، «نفوذی»، «آسمان هشتم» و «حمله به اچ ۳» از دیگر آثار سینمایی مرحوم کاسبی است.