اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۳۸۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - 28 August 2025
وزیر نیرو در برنامه افتتاح پروژه های صنعت برق:

با افزودن ۲۱۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی، گام مهمی در مسیر تولید برق پایدار برداشتیم

وزیر نیرو با اشاره به خودکفایی صنعت برق کشور، اظهار کرد:تا امروز ۲۱۰۰ مگاوات به ظرفیت انرژی خورشیدی اضافه شده است که نسبت به ظرفیت‌های ایجاد شده در گذشته، رقم بسیار بالایی است.

با افزودن ۲۱۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی، گام مهمی در مسیر تولید برق پایدار برداشتیمبه گزارش عصرپرس، "عباس علی‌آبادی" ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت در آیین افتتاح پروژه‌های مهم صنعت برق کشور که به میزبانی شرکت برق منطقه ای تهران برگزار شد، گفت: شبکه‌ برق ایران، امروز یکی از قدرتمندترین شبکه‌ها است، به طوری‌که اخیرا شاهد فروپاشی شبکه‌های برق در بسیاری از کشورها از جمله برخی از کشورهای اروپایی و نیز برخی کشورهای منطقه بودیم.

وزیر نیرو با اشاره به رشد صنعت برق از زمان پیروزی انقلاب اسلامی ایران‌ تا به امروز، افزود: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ظرفیت تولید برق کشور ۷۰۰۰ مگاوات بود اما امروز به حدود ۹۵ هزار مگاوات رسیده است و به زودی این عدد به بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش خواهد یافت.

وی با اشاره به خودکفایی صنعت برق کشور، اظهار کرد: در یک سالگی دولت چهاردهم با افتتاح ۱۱۷ پروژه رکورد خوبی در صنعت آب و برق به ثبت رسید.

علی آبادی به پروژ انتقال آب از سد طالقان به استان‌های تهران، البرز و قزوین، اضافه کرد: بخش بزرگی از این پروژه‌ برای انتقال آب به تهران انجام شده است.

وزیر نیرو افزود: تا امروز ۲۱۰۰ مگاوات به ظرفیت انرژی خورشیدی اضافه شده است که نسبت به ظرفیت‌های ایجاد شده در گذشته، رقم بسیار چشمگیر است و گام مهمی در مسیر توسعه کشور و تولید برق پایدار محسوب می شود. این در حالیست که برنامه ریزی شده است تا پایان سال این عدد به بیش از ۷۰۰۰ مگاوات برسد.

علی آبادی همچنین به توفیق‌های حاصل شده در بخش نیروگاه‌های حرارتی اشاره کرد و افزود: در این زمینه طی روزهای گذشته پروژه‌های مختلفی افتتاح شد که از جمله می‌توان به نیروگاه فردوسی مشهد اشاره کرد.

وی با بیان اینکه هر هفته ۱۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی افتتاح می‌شود، گفت: امروز شاهد افتتاح ۱۵۰ مگاوات انرژی خورشیدی بودیم.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: با تغییر الگوی تولید برق به سمت واحدهای خورشیدی باید مراقبت‌های ویژه‌ای از شبکه صورت گیرد چرا که با تغییر ولتاژ روبرو خواهیم شد و باید به شدت درباره این موضوع برنامه ریزی شود.