اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۳۵۶۶
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - 07 August 2025

احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع منصوب شدند

رهبر انقلاب در حکمی علی اکبر احمدیان و علی شمخانی را به‌عنوان نمایندگان خود در شورای دفاع منصوب کردند.

احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع منصوب شدندبه گزارش عصرپرس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حکمی علی اکبر احمدیان و علی شمخانی را به عنوان نمایندگان خود در شورای دفاع منصوب کردند.

متن حکم رهبر انقلاب به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

با عنایت به تصویب و تشکیل شورای دفاع، جناب آقای دکتر علی‌اکبر احمدیان و جناب آقای شمخانی را به نمایندگی خود در آن شورا منصوب میکنم. توفیق ایشان و دیگر اعضای آن شورا را از خداوند مسألت میکنم.

سید علی خامنه‌ای شانزدهم مرداد ۱۴۰۴»

علی اکبر احمدیان تا پیش از این دبیر شورای عالی امنیت ملی بود که رئیس جمهور اخیرا با صدور حکمی، علی لاریجانی را به عنوان دبیر این شورا و احمدیان را به عنوان نماینده ویژه خود و رئیس قرارگاه پیشرفت طرح‌های ملی و راهبردی کشور منصوب کرد.