اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۲۸۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - 05 June 2025
واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اخراج یک نماینده از پارلمان آلمان به‌دلیل پوشیدن تی‌شرتی با واژه «فلسطین»؛

بقائی: ‏عادی‌سازی نسل‌کشی اسرائیل، سیاه‌ترین تراژدی جهان امروز است

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز اخراج یکی از نمایندگان پارلمان آلمان از صحن پارلمان به دلیل پوشیدن تی شرتی با نام فلسطین را نشانه واضحی از نفاق نظام‌مند کسانی دانست که مدعی حمایت از تشکیل یک دولت مستقل فلسطینی هستند.

بقائی: ‏عادی‌سازی نسل‌کشی اسرائیل، سیاه‌ترین تراژدی جهان امروز استبه گزارش عصرپرس، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در حساب ایکس خود نوشت: این واقعیت که حتی کلمه «⁧فلسطین⁩» بر روی لباس یک نماینده برای مجلس ⁧آلمان⁩ غیر قابل تحمل می‌نماید نشانه واضحی از نفاق نظام‌مند کسانی است که ادعای حمایت از تشکیل یک دولت مستقل فلسطینی دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ‏عادی‌سازی نسل‌کشی اسرائیل سیاه‌ترین تراژدی جهان امروز است و حامیان و توجیه‌کنندگان جنایات رژیم صهیونیستی همدست و شریک جنایات اسرائیل هستند.

اخیرا و در پارلمان آلمان و در جریان جلسه سؤال از وزیر خارجه این کشور، یولیا کلوکنر رئیس پارلمان که از حزب دموکرات مسیحی است، خانم  کانسین کوکتورک نماینده حزب چپ پارلمان را به خاطر بر تن داشتن تی شرتی با نوشته «فلسطین» از صحن پارلمان اخراج کرد.

بقائی: ‏عادی‌سازی نسل‌کشی اسرائیل، سیاه‌ترین تراژدی جهان امروز است