به گزارش عصرپرس، نادر آریا رییس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه ریزی مالیاتی در چهاردهمین همایش سیاستهای مالی و مالیاتی ایران که صبح امروز برگزار شد، گفت: تاکنون سیزده دوره از این همایش از سال ۱۳۸۶ به صورت مستمر ( به جز یک دوره در کرونا) برگزار شده و برگزاری آن یکی از ابزارهای مهم پژوهشی سازمان مالیاتی کشور را تشکیل می دهد.
آریا با بیان اینکه این همایش نقش بسزایی در تبیین سیاستها و راهبردهای مالی و مالیاتی ایفا کرده است، تاکید کرد: امروز در آستانه آغاز چهاردهمین دوره این همایش قرار داریم؛ رویدادی که بار دیگر فرصتی ارزشمند برای هماندیشی، تبادل دیدگاهها، پژوهشهای علمی و ارتقای سیاستهای مالیاتی فراهم میکند.
رییس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه ریزی مالیاتی افزود: این همایش نهتنها بستر تبادل دانش و تجربه میان پژوهشگران و متخصصان است، بلکه امکان بازنگری در سیاستها و برنامههای اجرایی را به شکلی اثرگذار و کارآمد به وجود میآورد.
وی بیان کرد: عنوان این دوره از همایش «نظام مالیاتی هوشمند و اثربخش و تأثیرات آن بر عدالتگستری و آثار اجتماعی» مطرح شد که بیانگر رویکرد محوری این دوره در ارتباط با تأثیرات یک نظام مالیاتی هوشمند و اثربخش بر گسترش عدالتگستری و پیامدهای اجتماعی آن است.
رئیس مرکز آموزش، پژوهش و برنامهريزی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، گفت: نظام مالیاتی هوشمند و داده محور در عصر دیجیتال، آثار اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اجرای قوانین مالیاتی با تأکید بر قوانین مصوب اخیر و آتی (مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر مجموع درآمد اشخاص)، دریافت و بهرهبرداری از پایگاه اطلاعاتی مؤدیان بهویژه موضوع ماده (169) مکرر ق.م.م. و آثار اقتصادی و اجتماعی آن و جایگاه نظام مالیاتی در تخصیص هدفمند منابع و خدمات اجتماعی از جمله محورهای همایش سیاست های مالی و مالیاتی محسوب میشوند.