به گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس، هاشم امینی با اشاره به اجرای طرحهای گسترده در حوزه زیرساختهای آبی در سال جدید اظهار داشت: در حال حاضر ۱۶۰ پروژه رفع تنش در۴۳ شهر و در ۲۲ استان کشور در دست اجرا داریم که با برنامهریزی انجامشده، این طرحها تا ابتدای خردادماه به بهرهبرداری خواهند رسید تا با تنش آبی در هیچ نقطه از کشور مواجه نباشیم.
او افزود: برای تسهیل ارتباط مردم با شرکتهای آب و فاضلاب، سامانه جامع “هُما” را با ارائه ۲۳ خدمت طراحی و رونمایی کردهایم، سامانههای GIS و تلهمتری بهروزرسانی شدهاند و گامهای مهمی در زمینه استفاده از هوش مصنوعی در تعامل با مشترکان برداشتهایم.
امینی با اشاره به همراهی این صنعت با برنامههای کلان دولت تصریح کرد: ما نیز همانند سایر دستگاهها در اجرای نهضت ملی مسکن مشارکت فعال داشتهایم تا هیچ یک از اینپروژه ها دچار عقب ماندگی از لحاظ زمانبندی نباشند.
رئیس هيئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: سرمایهگذاریهای مؤثری در حوزه بازچرخانی و استفاده مجدد از پساب انجام شده که منابع حاصل از آن در جهت توسعه و ارتقای شبکهها به کار گرفته میشود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور سامانههای تلهمتری و اسکادا را از جمله ابزارهای راهبردی در مدیریت هوشمند شبکههای آب دانست و گفت: این سامانهها بهترین روش کنترل هستند و بهعنوان یک الزام در تمام شرکتهای آب و فاضلاب کشور اجرایی خواهند شد چراکه حرکت بهسمت دانشمحوری و استفاده از علم روز، اجتنابناپذیر است.
هاشم امینی از آغاز پویش ملی کاهش حوادث کار در این صنعت خبر داد و گفت: ایمنی نیروی انسانی اولویت قطعی این مجموعه است و این پویش با هدف ارتقای فرهنگ ایمنی، کاهش ریسک حوادث و صیانت از سلامت کارکنان عملیاتی در سراسر کشور راهاندازی شده است.
وی با تأکید بر اینکه کار در تأسیسات آب و فاضلاب ماهیت پرخطری دارد، افزود: برنامهریزیها و آموزشهای لازم برای افزایش آگاهی نیروهای میدانی و ارتقای استانداردهای ایمنی در دستور کار قرار گرفته و اجرای دقیق این پویش بهصورت مستمر پیگیری خواهد شد.