اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۲۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - 15 April 2025
در جریان سفر استانی رئیس قوه قضائیه به همدان

بالغ بر ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی استان همدان در نظر گرفته شد

رئیس قوه قضائیه گفت: در جریان سفر استانی همدان بالغ بر ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شد.

بالغ بر ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی استان همدان در نظر گرفته شدبه گزارش عصرپرس از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای قضایی استان همدان اظهار کرد: در جریان سفر استانی همدان بالغ بر ۴۹۵ میلیارد تومان اعتبار به منظور تجهیز مراکز و مراجع قضایی این استان در نظر گرفته شد. 

رئیس عدلیه گفت: در این سفر، مسئولان عالی قضایی با ۴۷۲ نفر ملاقات چهره به چهره انجام دادند و بیش از دو هزار و ۱۵۰ درخواست مردمی نیز واصل گردید که لازم است کلیه این درخواست‌ها با دقت و در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار بگیرند. 

همچنین رئیس دستگاه قضا با اشاره به گزارش‌های وزیر دادگستری، رئیس سازمان بازرسی، رئیس سازمان پزشکی قانونی و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ناظر بر وجود تعداد بسیار بالای موتورسیکلت‌ها و خودروهای توقیفی در پارکینگ‌های شهرهای مختلف استان همدان و عدم تعیین تکلیف این وسایل نقلیه، اظهار کرد: باید یک اقدام عاجل، ضربتی، جهادی، فوق‌العاده و انقلابی در خصوص ساماندهی و تعیین تکلیف وسایل نقلیه موجود در پارکینگ‌های استان همدان انجام شود. 

رئیس عدلیه افزود: نهادهای زبربط تا حد امکان نباید بدون دلیل اقدام به توقیف خودروها و موتورسیکلت‌ها کنند و چنانچه توقیفی صورت گرفت باید در اسرع وقت این وسایل نقلیه تعیین تکلیف شوند؛ همچنین هنگامی که وسایل نقلیه در توقیف به سر می‌برند باید مراقبت لازم صورت گیرد تا آسیبی متوجه آنها نشود. 

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: در مقوله انباشت بدون ضابطه‌ی کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی، آنچه سبب ساماندهی وضعیت نامناسب گذشته شد، بازدیدهای میدانی و مستمر مسئولان از این انبارها بود.

همچنین در این جلسه، رحیمی وزیر دادگستری طی سخنانی اظهار کرد: نهضت ساماندهی و تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی که از سه سال پیش آغاز شد، ثمرات بسیار مثبتی داشت به‌طوری که وضعیت امروز این انبارها با گذشته قابل مقایسه نیست؛ به‌نظر می‌رسد لازم است این نهضت درخصوص وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌ها هم اجرایی شود.

«بابایی» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک نیز در این جلسه از حدنگاری صددرصد عرصه‌های ملی و منابع طبیعی و بیش از ۸۱ درصد اراضی کشاورزی استان همدان خبر داد.

«محمدی» رئیس سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه از اهدای ۵۰ سری جهیزیه به نوعروسان خانواده‌های زندانیان نیازمند استان همدان، اهدای ۱۵۰۰ بسته معیشتی به این خانواده‌ها و آزادی ۳۵۰ نفر از زندانیان این استان از محل کمک‌های مردمی و ارفاقات قانونی به مناسبت سفر هیئت عالی قضایی خبر داد.