به گزارش عصرپرس، سردار "احمدرضا رادان" صبح امروز دوشنبه 25 فروردين ماه در اولين نشست تخصصي پليس راهور در سال 1404 با بيان اينکه سال گذشته يکي از پرتلاشترين سالها براي مجموعه انتظامي بهويژه پليس راهور بود، اظهار داشت: در طول سال 1403 حداقل 27 مناسبت مهم و سنگين در کشور برگزار شد که هر يک از آنها نيازمند تمهيدات گسترده ترافيکي و برنامهريزي دقيق بود.
سردار رادان با اشاره به نمونههايي از اين رويدادها افزود: از تشييع باشکوه شهداي خدمت گرفته تا مراسم 22 بهمن، ليالي قدر، بازگشايي مدارس و بهويژه مأموريت عظيم اربعين حسيني، همگي با تلاش شبانهروزي همکاران ما در راهور بهخوبي مديريت و اجرا شد.
فرمانده کل انتظامي کشور ادامه داد: اين حجم گسترده از مأموريتها، نه تنها بخش عمدهاي از وقت، بلکه انرژي و تلاش فراواني از کارکنان راهور را به خود اختصاص داد که خوشبختانه با انسجام و برنامهريزي مناسب، نتايج مطلوبي نيز بهدست آمد.
اين مقام عالي انتظامي با اشاره به پويش «نه به تصادف» تأکيد کرد: براي مقابله واقعي با پديده تصادف، لازم است به ريشههاي آن توجه کنيم.
وي با بيان اينکه تصادف نتيجه عوامل مختلفي است، افزود: يکي از مهمترين دلايل بروز تصادفات، خستگي و خوابآلودگي رانندگان، عدم رعايت فاصله طولي و همچنين مشکلات فني و ايمني خودروهاست. بايد با واقعبيني بپذيريم که برخي از خودروهاي ما، بهدليل ضعف ايمني، عملاً همانند ارابههاي مرگ در جادهها تردد ميکنند.
سردار رادان گفت: امسال بايد در حوزه انضباط شهري بسيار فعال باشيم و مسئولان نيز بايد پاي کار بيايند. متأسفانه گاهي اوقات براي متخلفان دلسوزيهاي نابجا صورت ميگيرد؛ براي مثال زماني که يک موتورسوار با سرعت غيرمجاز در حال تردد است و پس از برخورد قانوني، برخي افراد سعي ميکنند از او حمايت کنند. اين رفتارها به معناي تضعيف نظم و قانون در شهر است.
وي با بيان اينکه اگر راکب موتورسيکلت در مسير مجاز و با سرعت مناسب حرکت کند، هيچ برخوردي با او صورت نخواهد گرفت افزود: مردم ما امروز حتي در پيادهروها از تردد موتورسواران احساس ناامني ميکنند. اين موضوع نگرانکننده است و بايد با آن بهطور جدي مقابله کرد.
اين مقام عالي انتظامي با بيان اينکه 10 درصد از رانندگان، متخلفان حادثهساز هستند که جان خود و ديگران را به خطر مياندازند گفت: رانندهاي که قانون را رعايت ميکند، گاه طعمه بيقانوني و بياحتياطي راننده متخلف ميشود و اين يکي از چالشها در سطح شهرهاست.
وي با اشاره به آمار جان باختگان تصادفات شهري گفت: در حال حاضر بيشترين قربانيان تصادفات شهري را راکبان موتورسيکلت و عابران پياده تشکيل ميدهند.