به گزارش عصرپرس؛ محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در نوزدهمین سالروز ملی فناوری هستهای اظهار کرد: ما در طول سه سال گذشته به لطف الهی و به طور دائمی هر سال حدود 150 دستاورد علمی، فناوری و صنعتی داشتیم. این روند نشان دهنده اراده ای است که اهداف را به طور پیوسته دنبال می کند. سازمان انرژی اتمی برای هر مسالهای راه حل داشته و خواهد داشت. امروز در نمایشگاه آثار و نتایج اقدامات انجام شده، نشان داد که این جریان، پیوسته و فعال توانسته تراز متناسب با شأن ملت ایران را در حوزه علوم و فنون پیشرفته ارتقا بخشد.
وی افزود: نکته حائز اهمیت برای ما این است که سازمان انرژی اتمی ایران برنامه محور حرکت کند و براساس اهداف و سیاستهایی که تعیین و ابلاغ میشود، حرکت خود را تنظیم کرده و با توجه ویژه به اقتصاد هستهای به اقتصاد کشور کمک کند. این نگاه موجب شده است که صنعت هسته ای برای سرمایه گذاری بخش خصوصی، فرصت آفرینی داشته باشد.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: اکنون فعالیتها را در سه بخش برای افتتاح مسیر و پیشبرد اهداف دنبال میکنیم؛ مسیر نخست بحث سرمایه گذاری در حوزه بهداشت و درمان بود که به تولید رادیودارو مرتبط است. در این مسیر با حضور منظم و پیوسته خود توانستیم، حوزه درمان را ارتقا بخشیم و با تحقیقات نتیجه گرا، در حوزه دارو و درمان تحول ایجاد کنیم. 68 رادیودارو تاکنون توزیع شده است و 20 رادیو دارو در مرحله آزمون بالینی قرار دارد که امروز 3 رادیودارو رونمایی شد.