به گزارش عصرپرس، محمد اتابک روز شنبه در آیین تفاهمنامه همکاری میان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و وزارت صنعت، معدن و تجارت با موضوع «روایت پیشرفت در زمینه ترویج و روایت پیشرفتهای علمی و صنعتی کشور» گفت: من تمام دوره کاری را در صنعت بودم و به عنوان صنعتگر، معتقدم آنچه امروز در جامعه منتشر میشود، شبهه نیست بلکه خلاف واقع را پخش و عنوان میکنند آن هم در جهت از بین بردن امید در دل جوانان بهویژه نسل جوان تحصیلکرده و دانشگاهی.
وی افزود: امید، نیروی محرکه همه اقداماتی است که در کشور میشود و برای پیشرفت هر کشوری اول به امید نیاز داریم بنابراین دشمن، اول امید را در جوانان نشانه گرفته واقعیت این است که کشور در بسیاری از زمینهها در مقایسه با قبل از انقلاب، پیشرفتهای بسیار زیادی کرده است.
وزیر صمت گفت: جمهوری اسلامی ایران در سطح بینالمللی هم حرف برای گفتن داشته و دارد؛ بسیاری از آنچه به دوران قبل از انقلاب، منتسب میکنند، در دوران پس از انقلاب و به دست جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، به نظر من، این نقیصه برمیگردد به اینکه ما نتوانستیم به جوانان، نخبگان و کسانی که آینده کشور در دستان آنهاست، واقعیتها را به خوبی منعکس کنیم.
اتابک، بازدید نخبگان از صنایع کشور را فرصتی برای احیای امید و از بین بردن اثرات تبلیغات سوء دشمن برشمرد و نقش دانشگاهها را در تربیت نیروهای متخصص و کارآمد برای صنعت، حیاتی دانست.
وزیر صمت به اهمیت صنعت فولاد، اشاره کرد و گفت: ایران پس از چین، سریعترین توسعه را در صنایع استراتژیک داشته و در تولید فولاد، به افق ۱۴۰۴ رسیده است.
وی گفت: ما دهمین تولیدکننده فولاد و دومین تولیدکننده فولاد اسفنجی در دنیا هستیم، اما توجه ویژه مقام معظم رهبری به بخش معدن و پیشرفت علمی متخصصان ایرانی در اکتشاف و استخراج قابل اهمیت است.
وزیر صنعت به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه شهرسازی پرداخت و گفت: ۱۲ هزار واحد شهرک اکباتان به یاری نظام جمهوری اسلامی ساخته شده است، اما دشمن این مساله را به قبل از انقلاب نسبت میدهد و در این میان، مهمترین مشکل ما، انتقال ناقص مفاهیم است.
آشنایی جریان علمی کشور با ظرفیتها و اقدامات انجام شده در حوزه صنعت یک بُرد دو سویه است
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها آشنایی جریان علمی کشور با ظرفیتها، توانمندیها و فعالیتهای انجام شده در حوزه صنعت را بُرد دو سویه دانست و گفت که از یک جهت، نسل آیندهساز کشور با دیدن واقعیتهای میدان به نوعی واکسینه خواهند شد و از طرفی ظرفیتهای علمی کشور با مسائل واقعی موجود در حوزه صنعت آشنا میشوند./ایرنا