به گزارش عصرپرس، قاضی محمد شهریاری روز سهشنبه با اشاره به تشکیل پرونده قتل در دادسرای جنایی تهران، اظهار کرد: در این پرونده به صورت شبانهروزی کار پلیسی و قضایی صورت گرفت و با توجه به اینکه متهمان چهره های خود را پوشانده و پلاک موتورسیکلت را مخفی کرده بودند؛ کار با کندی و سختی پیش رفت و خوشبختانه شب گذشته موفق شدیم مخفیگاه متهمان را شناسایی کنیم.
وی ادامه داد: طی عملیات حفاظت اطلاعات فراجا شب گذشته (دوشنبه ۲۹ بهمن)، متهمان با دستور قضایی دستگیر شدند.
سرپرست دادسرای جنایی با اشاره به اینکه انگیزه مجرمین سرقت بوده است، گفت: مرحوم امیر محمد خالقی در برابر متهمان مقاومت می کند و متهمان با استفاده از چاقو و وارد کردن دو ضربه به قفسه سینه، موجب فوت این دانشجو شده اند.
شهریاری گفت: متهمان انجام ۳۰ تا ۴۰ فقره سرقت طی ۲ تا ۳ ماه اخیر را اعتراف کرده اند که البته نیاز به بررسی بیشتر دارد ، هر چند این سرقتها منجر به دستگیری متهمان نشده و اقدام مجرمانه آنها تداوم پیدا کرده است که در نهایت منجر به قتل دانشجوی دانشگاه تهران شد.
شهریاری با بیان اینکه متهمان در بازداشت هستند، افزود: اکنون پرونده در حال تحقیقات مقدماتی است و به محض تکمیل تحقیقات جزئیات بیشتر اطلاع رسانی میشود.
سرپرست دادسرای ناحیه ۲۷ اضافه کرد: مرتبطین پرونده و تسهیلکنندگان فروش اموال مسروقه نیز شناسایی و دستگیر شدند.
اولین اعترافات متهمان به قتل دانشجوی دانشگاه تهران
راکب موتور در اولین اعترافات خود با بیان اینکه این مکان را برای سرقت به دلیل خلوتی آن انتخاب کردیم؛ افزود: احمد (ضارب مرحوم امیرمحمد خالقی) به محض اینکه به دانشجو رسید، چاقو کشید و گفت میزنمت.
ضارب مرحوم امیرمحمد خالقی نیز در اولین بازجویی اظهار کرد: وقتی گوشی را گرفتم گفت دانشجو هستم. گفتیم کیفت را بده گوشی را بگیر و برو ولی به ما ضربه زد. میگفت مدارک در کیفم دارم. امیر به من گفت با چاقو بزنش. اصلا خبر نداشتیم دانشجو است. دو تا ضربه به او زدم و به محل برگشتیم.