اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۱۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 25 January 2025
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور تاکید کرد

تلاش برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در صنعت آب و فاضلاب

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: شرایط را باید به گونه‌ای مهیا کنیم که سرمایه‌گذاران با ریسک کمتری در صنعت آب و فاضلاب سرمایه‌گذاری کنند.

تلاش برای کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در صنعت آب و فاضلاببه گزارش سرویس اقتصادی عصرپرس، "هاشم امینی" امروز (شنبه) درجمع فعالان بخش خصوصی صنعت آب و فاضلاب در حاشیه بیستمین نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، گفت: جذب سرمایه‌گذاری در صنعت آبفا یکی از راهکارهای اصلی پرداخت ناترازی شرکت‌های آب و فاضلاب و رسیدگی به مطالبات سرمایه‌گذاران یکی از اولویت‌های شرکت مهندسی آبفای کشور در حوزه کلان است.

وی با بیان اینکه در سطح کشور 105 قرارداد در قالب‌ BOT، بیع متقابل و BOO منعقد شده است، گفت: بخشی از سیاست های شرکت مهندسی آبفای کشور این است که سرمایه‌گذاری‌ها خودگردان شوند تا هم بخشی از مسئولیت‌های دولت کاسته شود و هم ریسک پرداخت کمتر شود. 

رئیس هیئت‌مدیره شرکت مهندسی آبفای کشور تصریح کرد: از ماه‌های اخیر به این سو نشست‌ها و جلسات مستمر و متعددی برای رسیدگی به مسائل سرمایه‌گذاران در اکثر شرکت‌های آب و فاضلاب سراسر کشور تشکیل شده و در شرکت مهندسی آبفای کشور کمیته‌ سرمایه‌گذاری تشکیل شده و جلسات متعددی با انجمن‌های مختلف صنعت آبفا برگزار شده است تا موضوعات و چالش‌های سرمایه‌گذاران بررسی و برای آنها چاره‌اندیشی شود.

امینی افزود: در حوزه بهره‌برداری در صنعت با تدوین دستورالعمل‌هایی به سمت مدیریت دارایی فیزیکی حرکت کرده‌ایم تا بتوانیم در تاسیسات از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه‌گذار بهره ببریم.

گفتنی است نشست فعالان بخش خصوصی صنعت آب و فاضلاب با حضور عباس علی‌آبادی وزیر نیرو و جمعی از فعالان بخش خصوصی با هدف بررسی مسائل و راهکارهای بخش خصوصی صنعت آبفا در حاشیه بیستمین دوره نمایشگاه بین‌المللی آب و صنعت آب و فاضلاب برگزار شد.