اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۴۰۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 10 January 2025
وزیر نیرو در جلسه شورای اداری فرمانداری شهرستان زهک؛

لزوم توسعه سیستان و بلوچستان با بهره گیری از صنایع کم آب بر

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه از ظرفیت های محلی برای پیگیری حقابه هیرمند استفاده می شود، افزود: لازم است برای توسعه سیستان و بلوچستان با بهره گیری از صنایع کم آب بر و هوشمند اقدامات جدی صورت بگیرد.

لزوم توسعه سیستان و بلوچستان با بهره گیری از صنایع کم آب بربه گزارش عصرپرس از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون، عباس علی آبادی  در جلسه شورای اداری فرمانداری شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان پیرامون حقابه هیرمند و پیگیری آن  گفت: وزارت نیرو خود را متعهد به پیگیری حقابه هیرمند می داند و در مسیر پیگیری این حق از ظرفیت های محلی استفاده خواهد کرد.

وزیر نیرو در همین رابطه با تاکید بر لزوم تعامل با طرف افغانستانی برای پرداخت حقابه ادامه داد: مردم دو کشور ایران و افغانستان همسایه دیرینه هستند و حق همسایگی ایجاب می کند در موضوعات مختلف مانند آب با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم تلاش برای توسعه استان سیستان و بلوچستان با بهره گیری از صنایع کم آب و هوشمند گفت: از ظرفیت دانشگاهی و نخبگانی استان برای پیشبرد برنامه های توسعه ای استان استفاده می شود. 

وزیر نیرو با مستعد توصیف کردن استان سیستان و بلوچستان برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر اضافه کرد: با جذاب کردن اقتصاد صنعت برق زمینه برای توسعه هر چه بیشتر انرژی های تجدیدپذیر در استان فراهم می شود.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود گفت: برنامه های آبرسانی استان با جدیت در سه سطح کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در دست پیگیری است و در این زمینه توسعه  طرح های فاضلاب نیز دنبال می شود.