به گزارش عصرپرس، علی شیرین زاد، نماینده کمیسیون فرهنگی مجلس در کمیسیون تلفیق طی گفتگویی با پدرام پاکآیین، نماینده مدیران مسئول رسانهها در هیئت نظارت بر مطبوعات، ضمن تأکید بر نقش رسانهها در تحقق اسناد بالادستی بهویژه برنامه پنجساله هفتم، تقویت بودجه حمایتی رسانهها را لازم دانست و آن را اقدامی مؤثر در جهت روشن ساختن افکار عمومی و بالابردن هرم آگاهی جامعه عنوان کرد.
نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس با بیان این که تا کنون شش هزار پیشنهاد در خصوص بودجه فرهنگی به کمیسیون ارائه شده است، افزود: متأسفانه کمترین بودجه در کشور به فرهنگ اختصاص دارد، درحالیکه حوزه فرهنگ بسیار گسترده و مهم است.
وی با تأکید بر اینکه بعضاً به مقوله فرهنگ و رسانه بهصورت شعاری نگاه شده و مسئولان و متولیان امر باید بهطورجدی به این حوزه توجه کنند، گفت: رسانه، منشأ بسیاری از تحولات، روشنگریها و ارتقای آگاهی عمومی است و باید سرانه دسترسی هر ایرانی به رسانه مشخص و تعریف شود.
شیرین زاد، دبیر اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی توجه ویژه به اقتصاد رسانه را از اولویتهای کمیسیون فرهنگی مجلس برشمرد و گفت: وقتی رسانه چتر حمایتی را احساس کند بیشک با توان و انگیزه و تعهد بیشتری به فعالیت خواهد پرداخت.
شیرینزاد اضافه کرد: باتوجهبه اهمیت مقوله رسانه و ارتقای هرم آگاهیهای عمومی، پیگیر مسائل مربوط به یارانه رسانهها و بهبود آن هستیم.
پدرام پاک آیین، نماینده مدیران مسئول رسانهها در هیئت نظارت بر مطبوعات نیز در این گفتگو ضمن تأکید بر اهمیت نحوه تصویب بودجه یارانه رسانهها، خواستار متناسبسازی بودجه یارانه رسانهها با درک موقعیت کنونی کشور و ضرورت بازگرداندن مرجعیت رسانهای به داخل شد.
پاک آیین بهضرورت متناسبسازی یارانه رسانهها در بودجه سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و افزود: در آمد رسانههای استانی و شهرستانی دچار تشدید نابرابری و نرخ تشکیل سرمایه برای فعالیت رسانهای در این مناطق نزدیک به صفراست.