اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۳۹۴۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - 30 September 2024
سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی اعلام کرد:

رسیدگی به پرونده روزنامه جهان صنعت در دادگاه مطبوعات

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه رسیدگی به پرونده مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» با حضور اعضای هیات منصفه در شعبه یک دادگاه کیفری یک امروز دوشنبه ۹ مهر برگزار شد.
رسیدگی به پرونده روزنامه جهان صنعت در دادگاه مطبوعاتبه گزارش عصرپرس، اکبر نصراللهی روز دوشنبه اظهار داشت: محمدرضا سعدی به اتهام «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی موضوع اعلام جرم دادستان عمومی و انقلاب تهران» در تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ این روزنامه محاکمه شد.

وی ادامه داد: در بخشی از مطلب روزنامه جهان صنعت با تیتر «بمباران رسانه‌ای بازارها» که چند روز پس از حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و همزمان با پاسخ ایران به این رژیم در عملیات وعده صادق منتشر شد، آمده است: «ایران زمانی می‌توانست اسرائیل را با موشک‌ها و پهپادهای پیشرفته‌اش شخم بزند که یک تیم کارآمد مستقل بر کرسی های سیاسی خارجی و سیاست گذاری اقتصادی کشور تکیه میزدند و گرنه که زرادخانه‌های ایران هم‌اکنون پر از تسلیحاتی است که از پس این کار برمی‌آیند اما بازار بورس شکننده و بازار ارز و طلای بسیار آسیب‌پذیر کشور باعث ناکارآمدی قدرت نظامی چشمگیر کشور می‌شوند...»

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: اعضای هیات منصفه بعد از شنیدن دفاعیات و بحث و بررسی مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» را با اکثریت آراء مجرم اما مستحق تخفیف دانستند.

نصراللهی گفت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌ سعدی که به ریاست قاضی جواهری در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقبا صادر خواهد شد.
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی
نام
ایمیل
نظر