اخبار مهم ایران و جهان را با عصر پرس مرور نمائید      
کد خبر: ۳۷۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۹ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 May 2024

ارتباط تلفنی رئیس جمهور عراق با مخبر در پی سانحه بالگرد رئیس جمهور

رئیس جمهور عراق در گفتگوی تلفنی با معاون اول رئیس‌جمهور کشورمان ضمن ابراز نگرانی برای سانحه پیش آمده برای رئیس جمهوری اسلامی ایران، برای وی و هیات همراه از طرف دولت و ملت عراق آرزوی سلامتی کرد.
ارتباط تلفنی رئیس جمهور عراق با مخبر در پی سانحه بالگرد رئیس جمهوربه گزارش عصرپرس، در پی بروز سانحه برای بالگرد حامل آیت الله سید ابراهیم رئیسی و هیأت همراه وی، رئیس جمهور عراق طی تماس تلفنی با معاون اول رئیس جمهور کشورمان ضمن ابراز نگرانی برای سانحه پیش آمده برای رئیس جمهوری اسلامی ایران برای وی و هیات همراه از طرف دولت و ملت عراق آرزوی سلامتی کرد.

عبداللطیف رشید در این ارتباط تلفنی با محمد مخبر تصریح کرد: برای سلامتی رئیس جمهور ایران نماز و دعا می خوانیم و امیدواریم هر چه زودتر ایشان از این حادثه با صحت و سلامت عبور کنند.

وی از آمادگی دولت عراق برای هرگونه کمک و درخواست از سوی ایران در این خصوص خبر داد.

مخبر نیز در این ارتباط ضمن تشکر از ابراز نگرانی رئیس جمهور عراق، از حساسیت همیشگی و ویژه ارتباطات برادرانه با این کشور توسط آیت الله رئیسی یاد و ابراز امیدواری کرد با رفع این حادثه ناگوار ایشان بتواند برای دیدار مسئولان عراق و زیارت عتبات عالیات به آن کشور سفر کند.

معاون اول رئیس‌جمهور در این تماس از بسیج همه جانبه نیروهای امدادی، نظامی و مردمی در ایران برای رسیدگی به این سانحه خبر داد و از ابراز آمادگی کشور دوست و برادر عراق تشکر کرد.